Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja podobnie

punkt G istnieje!!!!!

Polecane posty

Gość ja podobnie
tomek skoro go "tam" czujesz to nie drąż już tematu, twoja żona na pewno ma orgazm:) chociaż ... może zaciskać mięśnie kegla, i efekt będzie podobny, ale pulsowania nie da się wywołać na żądanie opisuję swoje doświadczenia, więc nie wiem jak inne kobiety przeżywają orgazm ja nie potrafię na żądanie wywołać pulsowania, zaciskania na ujściu pochwy (bo dalej w pochwie umiem jak zacisnę te mięśnie kegla;))

Gość tomekkk12321@wp.pl
powiem tak, moj palec grzebalce czesto trafia na taki hmmm... cypelek. i zauwazylem ze pocierajac pod nim oraz czesciowo wokol niego mozna wywolac ciekawy efekt. ale... czy mozna tutaj mowic o punkcie g? to chyba nie tam jest zlokalizowany? a i tak najfajniejsze sa cycki :D

Gość tomekkk12321@wp.pl
ja podobnie - przy wspolzyciu dochodzi jeszcze jeden efekt - niekontrolowane drzenie, takie spazmy... tego nie da sie zasymulowac :)

Gość ja podobnie
a i jeszcze drapię męża, bez kontroli zupełnie, czasem tak mocno że musi mnie przytrzymać, a ja potem nie pamiętam że go zdrapałam ale to jak mam mega orgazm

Gość tomekkk12321@wp.pl
w jakiej pozycji najszybciej/ najlatwiej dochodzisz? moja zona na jezdzca, ale kujacac, nie siedzac na mnie okrakiem. zreszta.... wtedy rowniez mi jest najprzyjemniej... a zona po swoim orgazmie jest gotowa spelnic wiele moich zachcianek ;)

Gość Oczywiście, że istnieje
Pewnie nie wiecie jak wyszukać punkt G.........to nie jest trudne: http://tnijurl.com/e7f639ca4d07/ cierpliwość czyni mistrza i niepowtarzalne odczucia.......

Gość ja podobnie
ja na plecach z nogami "na pagonach", nogi mocno przyciśnięte do brzucha i jak najbliżej siebie, prawie duszę męża;)

Gość tomekkk12321@wp.pl
oo, tak tez jest zajebiscie. wiesz co ja wtedy lubie robic? zwalniam troche i rozkoszuje sie powolnym wysuwaniem i nieco szybszym wsuwaniem kutasa - robi sie wtedy naprawde twardy i milo jest popatrzec po pierwsze na to jak rozpycha cipke a po drugie na te cala wilgoc, yumieee :)

Gość poszukiwaczzzzzzzzzzzzzzzzzz
No właśnie, gdy moja żona jest mocno podniecona na przedniej ściance pochwy pojawia się zgrubienie w miejscu gdzie punkt G powinien mniej więcej się znajdować. Około 3 cm głębolości. Czy to jest właśnie to? Niestety ona sama nie wie gdzie to jest a stymulacje tego miejsca czasami są dla niej przyjemne a czasem nie :(

Gość poszukiwaczzzzzzzzzzzzzzzzzz
odpowiedź proszę kogoś zorientowanego