Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamama1989

Ciąża??????

Polecane posty

Gość załamama1989

Witam, mam problem. Ostatni raz kochałam się 6listopada 2010, po tym w 32h brałam escapelle. Nastepnie okres dostałam w terminie. Kolejny również i były obfite jak zawsze. 3 z kolei był skąpszy ale trwał 7 dni. Zobiłam test i był negatywny. 4okres też w terminie ale 5 dni i skąpy. 2 testy wtedy zrobiłam i były negatywne. 5 okres był 7 marca 2011 i trwał tykko 3 dni. zrobiłam 3 testy różnych firm i był negatywne. Dodam że od 2 tyg czuje ruchy dziecka w brzuchu. W 1 ciąży okres miałam do 3 miesiąca ciąży i był on bardzo obfity, I tak około 2 miesięcy bolą mnie bardzi jajniki. wizytę mam dopiero jutro... pomóżcie:(

Gość sulka
aż tyle testów by się pomyliło?? wydaje mi się, że ze strachu coś sobie wkręcasz.. a 'ruchy dziecka' to może jakaś niestrawność

Gość załamama1989
Jeszcze chciałam dodać, że w 1 ciąży okres pierwszy raz spóźnił mi się tydzień i już w 3tyg wiedzxiałam że jestem w ciąży. Dodam że wykryto u mnie jeszcze pasożyty (lamblie)

Gość załamama1989
też mnie to dziwi;/ myslisz że aż tak mozna sobie iroić ciążę'???:((

Gość sulka
nie myślę, ja to wiem.. też sobie wmawiałam, do tego stopnia, że miałam wszystkie objawy początkowe i okres spóźnił mi się ponad7 dni.

Gość Asia::::
wzięłaś escapelle i miałaś okres !!!! kobieto nie ma mowy o ciąży , jakie ruchy ??- masz gazy - to podobnie się czuje :) nakręcasz sie i z nierw dapadła cię niestrawnośc wyluzuj nie jesteś w ciązy

Gość załamama1989
No wątpie dziewczyny... a ten skąpy okres??? i te ruchy!! Gazy to inaczej sie czuje :(

Gość alejas
przystaw cipke do monitora to cie zbadam

Gość załamama1989
to nie jest śmieszne ;/

Gość załamama1989
naprawde sie martwie :( mam wszystkie objawy :(

Gość Michał Zaradny
Witam Jedynym sposobem sprawdzenia, czy antykoncepcja awaryjna zadziałała, jest pojawienie się następnej miesiączki. U Ciebie ona wystąpiła, więc w ciąży nie jesteś. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs