Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarojebnica

Bardzo wazne pytanie do...

Polecane posty

Gość Czarojebnica

Witam. Mam pytanie do innych czarownic posiadajacych kota - chowanca. Czy Wasze pupile sa rownie leniwe jak moj (tylko by spal i spal)? Jak go zmobilizowac, zeby lowil myszy i pomogl mi remoncie mej chatki na kurzej nozce?

Gość facet nie gada nonstop
a jak wygląda kot chowaniec?

Gość Czarojebnica
W postaci kota wyglada jak zwykly dachowiec, szarobury w czarne pregi z zielonymi oczami, rozmiar niewielki do sredniego. W postaci faceta - sredniego wzrostu, szczuply brunet, zielonooki, dobrze zbudowany.

czy oczy zielone to warunek konieczny czy wystarczający?

Dobra, to sluchaj bo jest na to specjalna metoda. Najpierw musisz pojechac na plaze i znalezc tam kamienie. Ale tylko takie z plazy bo one maja specjalna moc! Sprobuj znalezc takie naprawde naprawde duze kamienie. Wroc do domu i ugotuj w cieplej wodzie mniej wiecej 80-100stopni. Jak juz kamienie sie nagrzeja to wyjmij i wloz do wanny/brodzika. teraz musisz je obsypac sola. Poczekaj ze 2-3 godziny, stan przed lustrem w lazience i wyjmujac po kolei kamien z wanny/brodzika wal sie nimi w glowe. Tylko musisz uwazac zeby nie pomylic kolejnosci - powinny to byc kamienie od najmniejszego do najwiekszego. Tym ostatnim kamieniem walnij sie tak bardzo bardzo mocno. Wtedy twoj kot powinien robic co tylko mu zaspiewasz :) pozdrawiam :D

mało gadam za to mam lekki zarys mięśnia piwnego i jeden włos na klacie. Zdam się na Twego kochanka?

Wacpani sobie dworuje ze mnie :( ja chcialam zapytac tylko, co poczac z takim krnabrnym Chowancem??? Mily Panie, nie szukam kochanka. Na co mi on?! Jestem czarownica. Wystarczy mi moj chowaniec i obcowanie z Diablem w swietle ksiezyca.

piłem kiedyś z diabłem wódkę albo wódkę z diabłem a może to było wino.

Ale dlaczego odrazu uwazasz ze dworuje ?! ja pisalam prawde i tylko prawde. Tak to jest w XXI wieku! Czlowiek chce pomoc, stara sie.. a inni uwazaja ze to zarty jakies :( :(

Mam też niedyskretne pytanie czy mocno jebie z twojej czary? bo nazywasz się czarojebnica.

Nie, moj Panie, pachnie fijolkami. Po prostu jedno z moicj ulubionych zaklec zaczyna sie od slowa "JEB" :P

Gość a ja mam krotka
:)

nie wierzę więc powinniśmy się umówić na okazanie

Ja mam takiego kota, a raczej kotkę - rozmiar: maluśka:) Mam też w postaci ludzkiej, męża - ma zielone oczy itp., ale ni jest drobnej budowy.

Oblubienica - ale czy sprawuja sie dobrze??? Facet - okazywalam, jak bylam mala, ale teraz mam 300lat z okladem, wiec...

Waćpanna nie powinna brać pigułek babci po na jasność umysłu ujemne wpływają.

Sprawują się tak - mąż chodzi jak zegareczek sprawnie nakręcony, kot raczej nie, bo jest najgłupszym kotem, jakiego spotkałam. I najsłodszym:)

Ah, z kotami tak bywa... moj chowaniec rowniez jest glupi i slodki, tylko pozytku zen niemal zadnego :o Wacpanie, babka moja zadnymi pigulkami nie zwykla sie truc; uzywala wylacznie wlasnorecznie sporzadzanych drakwii

Ale sponiewerało cię nieźle :)