Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiaca Statystyki_

Liczba dzieci/róznica wieku/imiona/i inne statystyki

Polecane posty

Gość mama 2 malych dziewczynek
1 - Sara i Aurelia 2. 2.5 roku 3.29lat 4. 1.5roku/1 mies. 5.Nie 6.Tak (ja)

Gość to ja też się wpiszę w statyst
1. Adrian, Krystian, Amelka 2.między pierwszym a drugim 2,5 roku,drugim a trzecim 7,5 roku 3.19 4. za każdym razem do 6 mies 5. nie 6. nie

1. Witold 2. 3.24 4. po prostu zaszliśmy w ciąże po 5 latach bycia ze sobą, nie planowane, ale i nie wpadka 5. tak - 1 potwierdzone 6.nie

1. Dwójka- Alan, Filip 2. 5 lat i 7 miesięcy 3. 18 lat 4. do 6m (wpadka kontrolowan), do 6m (pierwszy cykl starań) 5. Nie 6. Nie

Offerma, Ze tobie sie jeszcze nie znudzilo... Wiem ze obiecalam ci ze zglosze Twoj IP do zablokowania ale w sumie msciwa nie jestem wiec dam ci jeszcze jedna szanse. Przenies sie po prostu gdzies indziej, co? Wiem ze probujesz skupic na sobie uwage. Rozumiem to, naprawde. Napisales/napisalas juz wczesniej co o nas myslisz, przyjelysmy to do wiadomosci. No i spoko. Koniec tematu. Twój ostatni post zostal zgloszony do usuniecia, tak jak i wszystkie porzednie.

Gość A to moje dane
1. Natalia 2. nie dotyczy 3. 22 4. 6miesiecy 5.Nie 6. Nie

Najnowsze uaktualnione statystyki imion. Do tej pory w ankiecie wzięły udział 82 osoby. Chłopcy: Wojciech4 Sebastian4 Aleksander4 Szymon3 Oskar3 Jakub3 Igor3 Filip3 Bartek3 Mikołaj2 Michał2 Krystian2 Kacper2 Julian2 Hubert2 Grzegorz2 Dominik2 Adrian2 Witold1 Tymoteusz1 Stanisław1 Piotr1 Pascal1 Olaf1 Mateusz1 Marcel1 Maksymilian1 Maddox1 Maciej1 Krzysztof1 Kamil1 Jan1 Gabriel1 Franciszek1 Dustin1 Dawid1 Daniel1 Borys1 Beniamin1 Alan1 Dziewczynki: Ania5 Maja4 Dominika4 Karolina3 Ewa3 Amelka3 Aleksandra3 Zuzanna2 Wiktoria2 Patrycja2 Nati (Natalia)2 Marta2 Marika2 Justynka2 Julia2 Hanna2 Emilia2 Antonina2 Weronika1 Vittoria1 Sara1 Natasza1 Nadia1 Michelle1 Martynka1 Mariola1 Marianne1 Magda1 Lena1 Kinga1 Kasia1 Jessica1 Iga1 Aurelia1 Agata1

---Liczba dzieci --- jedno - 48% dwoje - 37% troje - 7% czworo - 1% żadnego lub w pierwszej ciąży - 7% --- Płeć dzieci --- chłpcy - 52,5% dziewczynki - 47,5% --- % ankietowanych kobiet w ciąży (pierwszej lub kolejnej) - 8,5% --- Przerwa między dziećmi --- do roku - 2% od roku do 2 lat - 25% od 2 lat do 3 lat - 29% od 3 lat do 4 lat - 9% od 4 lat do 5 lat - 10% powyżej 5 lat -25% --- Wiek przy zajściu w pierwszą ciążę --- do 20 lat - 16% od 21 do 25 lat - 54% od 26 do 30 lat - 23% od 31 do 35 lat - 7% --- Długość starań o pierwsze dziecko --- do 6 miesięcy - 79% od 6 do 12 miesięcy - 7% od 12 do 24 miesięcy - 8% powyżej 24 miesięcy - 6% --- W chwili obecnej 2.5% ankietowanych stara się o dziecko ---- --- Problemy z płodnością (konieczność interwencji medycznej) - 10% --- Poronienie - 22% ( z czego 72% doświadczyło jednego poronienia, 17% dwóch i 11% trzech poronień; 89% poronień dotyczyło ciąży poczatkowej)

---Liczba dzieci --- jedno - 48% dwoje - 37% troje - 7% czworo - 1% żadnego lub w pierwszej ciąży - 7% --- Płeć dzieci --- chłpcy - 52,5% dziewczynki - 47,5% --- % ankietowanych kobiet w ciąży (pierwszej lub kolejnej) - 8,5% --- Przerwa między dziećmi --- do roku - 2% od roku do 2 lat - 25% od 2 lat do 3 lat - 29% od 3 lat do 4 lat - 9% od 4 lat do 5 lat - 10% powyżej 5 lat -25% --- Wiek przy zajściu w pierwszą ciążę --- do 20 lat - 16% od 21 do 25 lat - 54% od 26 do 30 lat - 23% od 31 do 35 lat - 7% --- Długość starań o pierwsze dziecko --- do 6 miesięcy - 79% od 6 do 12 miesięcy - 7% od 12 do 24 miesięcy - 8% powyżej 24 miesięcy - 6% --- W chwili obecnej 2.5% ankietowanych stara się o dziecko ---- --- Problemy z płodnością (konieczność interwencji medycznej) - 10% --- Poronienie - 22% ( z czego 72% doświadczyło jednego poronienia, 17% dwóch i 11% trzech poronień; 89% poronień dotyczyło ciąży poczatkowej)

Gość A może ktos jeszcze
wypełni ankiete:-)

Gość dane do statystyk
1.Wiki/Igor 2.10lat i 2 miesiące 3.18l 4. 9miesięcy i pierwszy cykl 5.nie 6.nie

Gość ciekawe te statystyki
:-)

Pytania: 1. Liczba dzieci (imiona) 2. Jak długa była przerwa miedzy kolejnymi dziećmi. 3. Wiek, w którym zaszłaś w pierwsza ciąże 4. Jak długo starałaś się o każde dziecko (do 6 miesięcy, do roku, do 2 lat, dłużej niż 2 lata) 5. Czy przeszłaś w swoim życiu poronienie (TAK/NIE), ile? 6. Czy Ty/Twój partner macie/mieliście problemy z płodnością wymagające leczenia i pomocy lekarskiej? (TAK/NIE)

Gość no to up
bo to fajny temat. Ja juz sie wpisałam. Piszcie dziewczyny!

Gość Kasia24.
1.Maja 2.- 3.22 4.2lata 4.tak ,jeden raz 5.Nie

Gość myszszuuuunia
uuuuuuuuuup

Gość sabinka123
1. jedno - Emilia 2 0 3 26 4. do 6 m-cy 5 nie 6 tak

Gość miliannaa
jak jeszcze przydatne ;P 1. 1 2. -- 3. 31 4. do 6 m-cy 5.NIE 7.NIe

Gość miliannaa
co do 1 chłopczyk :)

Gość taka jedna mamama
1. Piotr i Aleksandra 2.3 lata i 10 miesięcy 3. 24 lata 4. 1 dziecko - 1 miesiąc, 2 dziecko - 7 miesięcy. 5. Nie. 6. Przed drugą ciążą zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy. Po włączeniu leków zaszłam w ciążę po 3 miesiącach.

Gość kryspina ina
1. Damian, Hubert (w brzuszku) 2. 7 lat 3. 26 4. do 6 m-cy 5. nie 6. nie

1. dwoje: Katarzyna i Emilia 2. nie było (bliźniaczki) 3. 26 lat 4. do 6 m-cy 5. nie 6. nie

Gość kasia mamunia,.,
1. Monika i MIchał 2. 18 miesięcy 3.30 4.do 6 miesięcy 5 nie 6. nie