Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiaca Statystyki_

Liczba dzieci/róznica wieku/imiona/i inne statystyki

Polecane posty

Gość anulaakkkkkkkk
1. Aleksander 2. nie dotyczy 3. 25 lat 4. do 6 miesięcy 5. nie 6. nie

1.Ola i Martynka 2.3 lata i 11 m-cy 3.23 4.1 miesiąc/1 miesiąc 5.Nie 6.Nie

🌻 Statystyczna kafeteryjna mama ma 2 dzieci, chłopca i dziewczynkę. W pierwszą ciążę zaszła między 21 a 25 rokiem życia a przerwa między dziećmi wyniosła od roku do 3 lat. O każde z dzieci starała się nie dłużej niż 6 miesięcy. Nie miała żadnych problemów z płodnością. Istnieje 25% prawdopodobieństwa że straciła przynajmniej jedną ciążę - zazwyczaj we wczesnym etapie. Chłopiec najprawdopodobniej nazywa się Aleksander, Bartek, Oskar lub Wojciech. Dziewczynka z pewnością ma na imię Ania, choć prawdopodobna jest również Maja i Dominika. To uśrednione wnioski a teraz będzie bardziej szczegółowo.

---Liczba dzieci --- jedno - 40% dwoje - 44% troje - 2% czworo - 1% żadnego lub w pierwszej ciąży - 11% --- Płeć dzieci --- chłpcy - 53% dziewczynki - 47% --- % ankietowanych kobiet w ciąży (pierwszej lub kolejnej) - 11% --- Przerwa między dziećmi --- do roku - 0% od roku do 2 lat - 26% od 2 lat do 3 lat - 26% od 3 lat do 4 lat - 12% od 4 lat do 5 lat - 12% powyżej 5 lat -24% --- Wiek przy zajściu w pierwszą ciążę --- do 20 lat - 15% od 21 do 25 lat - 56% od 26 do 30 lat - 22% od 31 do 35 lat - 7% --- Długość starań o pierwsze dziecko --- do 6 miesięcy - 78% od 6 do 12 miesięcy - 7% od 12 do 24 miesięcy - 9% powyżej 24 miesięcy - 6% --- W chwili obecnej 4% ankietowanych stara się o dziecko ---- --- Problemy z płodnością (konieczność interwencji medycznej) - 9% --- Poronienie - 25% (14 osób) ( z czego 79% doświadczyło jednego poronienia, 7% dwóch i 14% trzech poronień; 85% poronień dotyczyło ciąży poczatkowej) --- Najpopularniejsze imiona dzieci --- Chłopcy (na 44): Aleksander4 Oskar3 Bartek3 Wojciech3 Kacper2 Hubert2 Jakub2 Dominik2 Mikołaj2 Sebastian2 Filip2 reszta imion na razie po 1 Dziewczynki (na 39): Ania4 Dominika3 Maja3 Aleksandra2 Emilia2 Ewa2 Justynka2 Wiktoria2 reszta imion na razie po 1 W ankiecie do tej pory wzięło udział 57 osób.

Gość PODZIWIIAM
...że też Ci się chciało :)

Pytania: 1. Liczba dzieci (imiona) 2. Jak dluga byla przerwa miedzy kolejnymi dziecmi. 3. Wiek, w którym zaszlas w pierwsza ciaze 4. Jak dlugo staralas sie o kazde dziecko (do 6 miesiecy, do roku, do 2 lat, dluzej niz 2 lata) 5. Czy przeszlas w swoim zyciu poronienie (TAK/NIE), ile? 6. Czy Ty/Twój partner macie/mieliscie problemy z plodnoscia wymagajace leczenia i pomocy lekarskiej? (TAK/NIE) Satatystyki będą uaktualnione dzisiaj około północy.

Gość Holllllywood babe
1. Sebastian 2. N/A 3. 30 4. 9 miesiecy 5. nie 6. nie

Gość Agniechhhaaa
1. 1 Amelka 2. - 3. 27 4. rok 5. nie 6. nie

Gość Polska? to nie dla mnie...
1. 3 - Olaf, Karolinka, Patrycja 2. 12m-cy/14m-cy 3. 26 4. Olaf (dłużej niż 2lata) Karolina (do 6m-cy) Patrycja - wpadka :P 5. Tak - 2 6. nie

1. Szymek i Wojtek 2. niecałe 18 miesięcy 3. 22 4. do 6 miesięcy 5.NIE 6.NIE

Gość paolcia134587857
1.Jakub (10 m-c) 2.- 3. 21 lat 4.1cykl 5.nie 6.nie

Gość to teraz ja:)
1.Ola 2.- 3.18 4.od razu:) 5.- 6.- Pozdrawiam

Gość bo tak i już
1. Staś 2. --- 3. 24 4. nie staraliśmy się, to była niespodzianka ;) 5. nie 6. nie

a prosze bardzo 1. troje Igor Jessica Michelle 2. 5.5 roku oraz 3 lata 3. 28 lat 4.Pierwsze- 4 lata drugie- 2 miesiace trzecie- miesiac 5 .nie 6. hmm...ja teoretycznie nie powinnam miec wcale dzieci.jak pokazalo zycie mam troje

Widzę że mimo moich usilnych starań bardzo ciężko jest mi Was przekonać do wypełnienia ankiety:-(:-( Dziękuję za 2 dzisiejsze wpisy 🌻 No cóż, może ktoś jeszcze dzisiaj się dopisze...

1. 3- Szymon, Anna, Zuzanna. 2. 3 lata, 4 minuty- w przypadku bliźniąt :) 3. 26 4. Dłużej niż 2 lata w przypadku pierwszego dziecka. 5. Tak, jedno. 6. Nie. Pozdrawiam :)

Pytania: 1. Liczba dzieci (imiona) 2. Jak dluga byla przerwa miedzy kolejnymi dziecmi. 3. Twój wiek w którym zaszlas pierwsza ciaze 4. Jak dlugo staralas sie o kazde dziecko (do 6 miesiecy, do roku, do 2 lat, dluzej niz 2 lata) 5. Czy przeszlas w swoim zyciu poronienie (TAK/NIE), ile? 6. Czy Ty/Twój partner macie/mieliscie problemy z plodnoscia wymagajace leczenia i pomocy lekarskiej? (TAK/NIE) ---------------------------------------------------------- 1. Antoninka i synek w brzuszku (imię nie wybrane) 2. 2 lata i 9 miesięcy (33 miesiące) 3. 23 4. 5 miesięcy (ale 6 cykli); drugie za pierwszym podejściem :D 5. NIE 6. NIE Pozdrawiam!! Może tutaj znajdę imię dla Synka? :) Jestem już w terminie porodu, a imię ciągle w lesie... :)

Gość ....mamamama/.
1. Borys, Natasza 2. 16miesięcy 3.29lat 4.?/? :) 5. Nie 6.Nie

Gość Mozart?
1. jedno, Sebastien (1/2 Polak, 1/2 Belg, stąd to e w imieniu), ale docelowo chciałabym mieć ze troje-czworo 2. nie dotyczy 3. 33 lata 4. wcale się nie starałam, nie spieszno mi było do dzieci i nie byłam przekonana kiedy i czy w ogóle chcę je mieć - ogólnie moje podejście wyglądało tak: "jak będzie to będzie, a jak nie to nie i też dobrze", dopiero teraz powoli przekonuję się do większej liczby potomstwa 4. nie 5. nigdy nas to nie interesowało, bo nie mieliśmy parcia na dziecko

Pytania: 1. Liczba dzieci (imiona) 2. Jak dluga byla przerwa miedzy kolejnymi dziecmi. 3. Twój wiek w którym zaszlas pierwsza ciaze 4. Jak dlugo staralas sie o kazde dziecko (do 6 miesiecy, do roku, do 2 lat, dluzej niz 2 lata) 5. Czy przeszlas w swoim zyciu poronienie (TAK/NIE), ile? 6. Czy Ty/Twój partner macie/mieliscie problemy z plodnoscia wymagajace leczenia i pomocy lekarskiej? (TAK/NIE) 1.-Patrycja 2.---- 3. 24 4.do 2 lat 5. nie 5. Tak ja.