Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do jakiego wieku się

Do kiedy używaliście przewijaka?

Polecane posty

Gość do jakiego wieku się

Bardzo wygodnie przewija się na nim dziecko i jestem z tego bardzo zadowolona, chociaż najpierw nie chciałam kupować. Ale do kiedy? Dopóki się nie zacznie uginać? ;)

Gość Jaaa...
przestałam używać jak mały zaczął się na nim zbyt mocno kręcić. Już dokładnie nie pamiętam, ale więcej niż siedem miesięcy na pewno nie.

Ja mialam kladziony na komode wiec stabilnie lezal. Uzywalam 10 miesiecy, ale spadla z niego wiec przenioslam sie z przewijaniem na lozko. Za bardzo sie corka wierzgala juz przy przewijaniu i balam sie ze znowu mi zleci.

rekord świata jest chyba u mnie :) moja córka ma 2 lata 3 miesiące i ze wzgledu na to ze śpi jeszcze w łóżeczku szczebelkowym to używam przewijaka, żeby ja przebrac , nasmarowac kremem itp. Jest dla mnie bardzo wygodny , chociaz jak zdemontujemy szczebelki żeby było normalne łóżko to pewnie przewijak wyląduje na śmietniku , bo wyglada jak wygląda : gabka wyszła z jednej strony , ceratka porwana.

Gość mama amelkiiiii
moja córka ma prawie 11 miesięcy i nadal używam. był czas kiedy się podnosiła i nie chciała leżeć (fascynacja siedzeniem) ale teraz już się uspokoiła. oczywiście nadal się podnosi ale dam jej jakąś zabawkę i się zajmie nią a ja zmieniam pieluchę :)

Synek niedawno skończył rok i nadal przewijam go na przewijaku. Nie wierci się za bardzo - nie na tyle, żeby spaść. Chociaż oczywiście nie zostawiamy go samego.