Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dariao20

Czy jestem w ciązy ? Prosze mi pomoc...

Polecane posty

Witam mam pytanie. Przeczytałam już tyle stron, że sama nie wiem co mam myśleć, bo nigdzie nie znalazłam swojego problemu( jeśli można to tak nazwać). A mianowicie pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 24 lutego więc wychodziło na to ze 9tego marca miałam dzień płodny w tym dniu uprawiałam stosunek z moim partnerem i on skończył we mnie. Kilka dni przed stosunkiem wzięłam antybiotyk, który zażyłam z powodu licznych bakterii w moczu, ale to była jedna saszetka. I później to było juz tylko gorzej, bo najpierw zastanawiałam się kiedy mogę zrobić test a że moja nieświadomość byla tak duża to zrobilam go w ten sam dzień w którym uprawiałam seks następny zrobilam chyba po tygodniu od stosunku bo gdzies wyczytalam ze napewno wyjdzie, wyszedl - negatywnie wiec czytalam dalej no i znow wyczytalam , że gdzieś po dwoch tygodniach od stosunku wychodziło na to ze to ostatnia środa wiec zrobilam -negatywny. W ostatni czwartek miałam dostać miesiączkę jest poniedzialek a miesiączki nie widać.... Proszę pomożcie nie wiem co mam robic . Dodam jeszcze ze jestem strasznie ostatnio rozdrazniona nie mam ochoty na seks na nic... Prosze was juz nie wiem do kogo sie zwrocic o pomoc....

Gość asfg
ale w czym mamy Ci pomóc? Jeżeli seks byl w dni płodne to prawdopodobieństwo ciąży b duże. Ale skoro kochaliście sie do końca w dni płodne to chyba staracie sie o dziecko,czy jak to rozumieć? Powtorz test,albo idz do przychodni na bete i sprawa sie wyjasni