Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dariao20

Czy jestem w ciązy ? Prosze mi pomoc...

Polecane posty

Witam mam pytanie. Przeczytałam już tyle stron, że sama nie wiem co mam myśleć, bo nigdzie nie znalazłam swojego problemu( jeśli można to tak nazwać). A mianowicie pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 24 lutego więc wychodziło na to ze 9tego marca miałam dzień płodny w tym dniu uprawiałam stosunek z moim partnerem i on skończył we mnie. Kilka dni przed stosunkiem wzięłam antybiotyk, który zażyłam z powodu licznych bakterii w moczu, ale to była jedna saszetka. I później to było juz tylko gorzej, bo najpierw zastanawiałam się kiedy mogę zrobić test a że moja nieświadomość byla tak duża to zrobilam go w ten sam dzień w którym uprawiałam seks następny zrobilam chyba po tygodniu od stosunku bo gdzies wyczytalam ze napewno wyjdzie, wyszedl - negatywnie wiec czytalam dalej no i znow wyczytalam , że gdzieś po dwoch tygodniach od stosunku wychodziło na to ze to ostatnia środa wiec zrobilam -negatywny. W ostatni czwartek miałam dostać miesiączkę jest poniedzialek a miesiączki nie widać.... Proszę pomożcie nie wiem co mam robic . Dodam jeszcze ze jestem strasznie ostatnio rozdrazniona nie mam ochoty na seks na nic... Prosze was juz nie wiem do kogo sie zwrocic o pomoc....

Czemu poprostu nie udasz sie do lekarza? Objawy ciazy niestety z reguly same sobie wmawiamy. Rozdraznienie moze swiadczyc o nadchodzacym okresie. A ile masz lat bo moze poprostu jeszcze @ sie nie wyregolowal?

miesiaczke mialam dostac w czwartek 24 marca a test zrobilam dzien wczesniej wieczorem i wyszedl negatywny. Mam 20lat ale cykl mam regularny

kurde sama nie wiem co robic ... no niby wychodzi na to ze spoznia sie cztery dni . A teraz to juz na pewno będzie wiadomo na 100%?

Co prawda tpo prawda, ja tez sobie wiele razy wkrecalam ze jestem w ciazy, ze mam te i tamte objawy, okres potrafil sie spozniac od 3 do 5 dni. Psychika robi swoje. Zrob test teraz, juz powinien wyjsc wiarygodny.

może faktycznie mam jakieś urojenia :D a z drugiej strony powazne objawy no bo skoro skonczyl we mnie w dni plodne?

ja potrafiłam tak sobie wkrecic, ze nawet po całe 2 tyg spozniał mi sie okres...a testów robiłam wtedy od zasrania :D apteki to majatek na mnie zbiły...no ale cos jak sie jest taka panikara :P zrob teraz spokojnie test...a jesli okres sie nie pojawi jeszcze z tydzien to moze wybierz sie do lekarza

daria...wbrew pozorom nie tak ąłtwo jest zajść w ciąże...a to że jest tyle wpadek, no cos czasami sie uda trafic takze glowa do gory, zrob jeszcze jeden test i tyle...i daj znac co wyszło, choc czuje ze bedzie negatywny :)

Uważam tak jak moje poprzedniczki że najlepszym wyjściem jest test. Jeśli masz regularne miesiączki i jak piszesz okres spóźnia ci się już 4 dni to test który zrobisz teraz powinien być wiarygodny

Gość hejka!!!!
A bralas pod uwage leczenie antybiotykowe chociaz byla to tylko jedna saszetka, czesto i chetnie przesuwa caly cykl, nie zapomnij jeszcze o zapaleniu drog moczowych niestety na naszym cyklu wszystko sie odbija nawet pora wiosenna, moze odczekaj tydzien po spodziewanej @ i powtorz test. Pewnie... bylby to pech albo szczescie zalezy, wspolzyc tylko w 13dc i zaciazyc, ale roznie bywa, a cykle masz regolarne?

ja to juz oczywiście na dzien po stosunku bylam przekonana ze jestem w ciazy taki ze mna spanikowany jasnowidz :D:D:D

eee...spoko ja też :) choc odkad biore tabletki to sie uspokiłam , zreszta teraz to juz nawet chciałabym zajsc...ale wczesniej przy gumkach to w czasie seksu potrafiłam sobie wkrecac jak ten plemnieczek sie przebija zeby tylko mi psikusa zrobic :P

no niby regularne nigdy mi sie nie spóźniał . Kurcze cieszyłabym sie...

hehe , dobre :D nic ide po ten test ;p ale rano go zrobic czy teraz moge ?

mysle ze teraz nie ma juz roznicy o jakiej porze dnia go zrobisz...na pewno w tym porannym moczu jest najwieksze stesenie HCG ale jesli jestes w ciazy to i tak powinno juz wyjsc daj znac koniecznie :)

Najlepiej rano, ale już jesteś parę dni po spodziewanej miesiączcei zrobiony teraz też powinien być wiarygodny

Zrobilam test. Nic z tego, jedna kreseczka, ale do końca miałam nadzieję ;)

Gość fdfdsfdffsdf
a jaki dlugi jest twoj cykl?bo jezeli dluzszy niz 28 dni lub krotszy to dni plodne moga byc w calkiem innym dniu niz myslisz, test sie robi po braku spodziewanej miesiaczki a nie przed,okres moze ci sie spozniac, my tez uprawialismy seks w dni plodne a w ciaze nie zaszlam,wtedy okres mi sie spoznil prawie dwa tygodnie