Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI

***PYTANIE DO KOBIET,KTÓRE BYŁY JUŻ W CIĄŻY***

Polecane posty

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Może zacznę od tego, że robiłam już test ciążowy 4 marca i wynik negatywny...ale od paru dni czuję się inaczej.mam zawroty głowy, wydaje mi się, że żyły na piersiach są bardziej widoczne i od 3 dni mam mdłości.Gdybym była w ciąży to byłby około 9 tydzień. Dzisiaj od rana miałam mdłości, lekki/średni ból brzucha i mocną biegunkę aż musiałam się zwolnic z pracy. PYTANIE czy czy w ciazy jest biegunka? co ona moze oznaczac? nie wiem czym ona była spowodowana.nie zatrułam się niczym. jutro zrobię kolejny test, bardzo się stresuję :( proszę o odpowiedź na pytanie.

Gość Pytanie: kogo Ty
9 tydzień a ty pytasz na forum zamiast iść do lekarza?:O

gdybys byla w ciazy to test by to pokazal zrob test i wszystko sie wyjasni! moze to zatrucie a moze ciaza test mozesz zrobic nawet wieczorem jezeli spoznia sie okres

Gość to pewnie grypa żołądkowa
a nie ciąża :)

a ile minęło od ostatniego okresu? Ile się spóźnia?

Gość alejas
w cipke do monitora to cie zbadam

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
też myślę, że jak robiłam 4 marca to wynik powinien być prawidłowy (byłby to już 5 tydz.) okresy miałam ale b.krótkie... nie wiem kobietki, może sobie wmawiam, może za dużo stresu. jutro z rana zrobię test.mam nadzieję,że będzie negatywny. do lekarza nie poszłam, bo wynik był negatywny i w miarę dobrze się czułam. od paru dni mi jakoś dziwnie .

Gość cccccccccc
biegunka nie jest objawem ciąży, raczej coś wirusowego -grypa żołądkowa/jelitowa. a co do ciąży- masz okres?

gdyby to był 5 tydzień to test na bank wykazałby ciążę. Więc stawiam na zatrucie pokarmowe albo tę grypę żołądkową. Objawy takie same. Wymioty i biegunka. Gdybyś miała mieć objawy ciążowe to co najwyżej poranne mdłości, ale to też chyba trochę za wcześnie.

Gość Pytanie: kogo Ty
bez sensu robić test, bow ciąży to na 101% nie jesteś.

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
ogólnie to mam chorobę jelit więc może dlatego te objawy. chyba umrę ze stresu do jutra.najgorzej jak zobaczę 2 krechy...

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
czuję się od paru godz.jakbym miała zwymiotować.nawet po wypiciu wody niegazowanej. wczoraj przez cały dzień siedziałam w jedzeniu, normalnie opamiętać się nie mogłam co mnie zdziwiło...taki apetyt? aczkolwiek nie było to nic takiego, co by mi zaszkodziło..kanapki, zupa, cukierki, kiwi.

hihihi czyli wygląda na to, że zrobiłaś sobie po prostu mieszankę piorunującą :) Powiem ci w sekrecie, że najwięcej "objawów ciążowych" mają te panienki, które w ciąży w ogóle nie są. I najczęściej są to objawy z 5-6 miesiąca, a nie z poczatku ciąży. Napij się Smecty i pewnie "objawy ciąży" za 2 dni przejdą :)

Gość nie ma wyjatków od reguły
moim zdaniem masz problemy hormonalne, ale w ciązy na pewno nie jesteś, może to być również objaw stresu

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
mam nadzieję, że będzie tak jak piszecie...nie poradziłabym sobie z dzieckiem, chyba bym się zaryczała na śmierć. Jutro rano zrobię test i napiszę co wyszło :/

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
Mam jeszcze pytanie. W którym tyg. dowiedziałyście się, że jesteście w ciąży?

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
BSA - daruj sobie te komentarze. uwierz mi, że za wiele razy tych nóg nie rozkładałam.

po 2 tygodniach mniej więcej jak nie miałam okresu :) No, może po 3. Za moich czasów nie było testów ciążowych ale z krwi już były, więc poszłam i zrobiłam a potem do gina, który jeszcze nic nie widział...

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
BSA - umoralniasz się pisząc te głupie komentarze? mam 20 lat. gdy chodziłam do szkoły, to już 16 latki były matkami. jesteś mężczyzną więc to pytanie nie było do Ciebie. nagłówek brzmi: ***PYTANIE DO KOBIET,KTÓRE BYŁY JUŻ W CIĄŻY*** więcej dyskutować z Tobą nie będę.

BSA - idź się powyżywaj na kimś innym, skoro musisz. I współczuję twojej dziewczynie skoro dla ciebie kochanie się z nią polega na "rozłóż nogi" :( No, chyba, że żadna cię nie chce i stąd taka frustracja...

upewniłam się - żadna cię nie chce :):):)

gej też człowiek :)

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
"Mam dość kłopotów w życiu." i właśnie to zdanie jest najlepszym dowodem, że z Tobą jest coś nie halo. Ubliżanie innym w niczym Ci nie pomoże wręcz przeciwnie zło zawsze wraca. Jak masz problemy ze sobą to idź do psychologa. "Ale nie popieram puszczania się w lewo i prawo,tak jak autorka." - czy ja gdzieś pisałam, że się puszczam? Jakim prawem tak twierdzisz? Znasz mnie? Dla twojej wiadomości nie puszczałam się na lewo i prawo lecz miałam chłopaka, z którym byłam 1,5 roku. i gówno Cię interesuje moja moralność lepiej zajmij się swoją moralnością i owymi kłopotami w swoim życiu!

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
naprawdę masz problemy z sobą. Nie będę dyskutowała z niżem społecznym.

Gość hihihihihihih
BSA, a co Ciebie obchodzi problem autorki, idź walić konika przed monitorem, a nie zajmujesz się czymś na czym się nie znasz.

Ty panie - co to masz nerwowo na wodzy nie mozesz utrzymac - mam pytanie: bardziej zazdroscisz autorce czy partnerowi ktory ja uraczyl pozadnym seksem? bo ze zazdroscisz to sprawa ewidentna;-))) powiem ci cos jeszcze czasami ludzie nie uzywaja prezerwatyw - bawia sie doskonale szczytujac wiele razy, dogadzajac sobie analnie i oralnie - masz z tym problem chlopcze?:-)) pytanie autorki brzmialo jakie sa objawy ciazy a nie co mysli, o niej jakis koles ktorego byc moze sperma na mozg napiera? rozumiesz?;-)))

Gość PROSZĘ O ODPOWIEDZI
zrobiłam test - wynik negatywny ;) mam nadzieję, ze test się nie pomylił. może faktycznie to jakiś wirus.

no widzisz, miałam rację :)