Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretti

Jestem strasznie gruby.

Polecane posty

Gość beznadziejnyy
pupa 1977 mylisz sie ze taka wage trzeba dlugo zrzucac,przykladem moze byc Adrian Latoszek.

Na duża otyłośc stosuje się adipex lub meridie-zelixę.Poproś lekarza rzeby ci przepisał to działa.Sprawdzone.

Gość beznadziejnyy
Meridia jest na obnizenie apetytu,rownie dobrze moze pic ocet jablkowy.

Gość łukasz21z
a jaką robisz kupę?

Gość margaretti
Dzięki za porady>? A pomogłybyście dobrać mi dietę idealną dla mnie? Czy pomogę jak napiszę co i ile jadłem wczoraj?

Gość margaretti
Halo?

Meridia została wycofana, to po pierwsze. Po drugie- to rozwiązenie jest do dupy. Ludzie rzeczywiście chudną w większości na tym sporo, bo nie mają apetytu wcale. Ale meridię powinno sie brac ok.miesiąca bodajże, jest to lek grozby dla serca. Po takim miesiącu niejedznie jak wraca normalny apetyt, wszystko sie nadrabia i jest tylko jo-jo. W zasadzie z takich bardziej deatycznych rozwiązan to operacyjne zmniejszenie zołądka, lekarze osobom z dużą nadawagą takie rzeczy często robią. Albo dieta- tyle że najitotniejszy jest bilans kaloryczny. Moim zdaniem nie warto wysilac sie na niejedznie wcale słodkiego jak ktos lubi. Ani broń Boże wycofywac węglowodany, itp. Powinno sie dostarczac org, wszystkiego, tylko nieco mniej. Jak ktoś ma zapotrzebowanie energ. n. 3 tys. kcal, to schudnie już na diecie 2500 tys. Dieta za uboga w kalorie, rozwala metabolizm i nic gorszego nie mozna zrobic. No i jedzenie kilka razy- jak najczęściej- tez podkręca metabolizm. No i- kalorie powinno sie liczy przynajmniej w przybliżeniu, inaczej człowiek je za dużo, sprawdziłam na sobie.