Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie som meneleeee

czy w cv moge wpisać, że...

Polecane posty

przez rok byłam opiekunką i pomocą domową i pewnej kobiety? Mieszkałam w jej domu i wychowywałam jej dzieci i zarządzałam domem gdy ona pracowała w niemczech?

Gość fajne som meneleeeee
ha ha ha :D dom pewnie 3 pokoje i straszny z ciebie zarzadca po chuju fest :D rozbawiłaś mnie a akurat miałam chujowy dzien A do jakiej [pracy??? bo na kase do biedy to ci takie referencje na uj potrzebne chyba ze się pkosz wte same klimaty :D to se wpisz i niech ci babinka da jakiś dowód tzn niech opisze jak to zarzadzałaś jej hawirą buahahahahahahahahahahah :D

udostepniałam też moje otworki panu domu

wkładał do cipki a wyszło gardłem fajnie co nie?

oczywscie te wpisy powyzej to podszywy. chodzi o to ze skladam podanie do takeigo malutkiego hoteliku ,wiec na pewno pracodawcy o wiele pozytywniej spojrzeliby na moej cv gdyby wpisala sobie ze zarzadzalam czyims gospodarstwem : zajmowalam sie rachunkami, karmilam regularnie kury, kurczaki i koguty , sprzatalam itp.

aha ,no i ejszcze jak moglabym zatytlowac to stabowisko? moze byc zarzadca gospodarstwa ?

Gość ale z was dowcipasy ha ha
Autorko: możesz wpisać, że masz jakikolwiek dowód na to, że faktycznie w ten sposób pracowałaś (np. referencje, świadectwo pracy). Jeśli nie, to raczej sobie odpuść lub wpisz coś w rodzaju: prace dorywcze. Warto umieszczać takie informacje choćby po to, by pracodawca wiedział, co robiłaś przez aż rok i że nie leżałaś brzuchem do góry. W zależności od tego, na jakie stanowisko aplikujesz, doświadczenie w opiece nad dziećmi będzie pożyteczne lub nie, ale skoro nie masz innego, to wpisujesz to, które masz. Jeśli masz oprócz tego jakieś poważniejsze doświadczenie, to wpisz tylko to, co jest najistotniejsze.

Gość glupie som meneleeee
opiekowałam sie swinką matyldą i krówką aurelią

zarząszałam pilotem od telewizora i piekarnikiem marki amica byłam tez dyrektorem przedpokoju i kierowniczka drewutni

czy byłoby nietaktem wpisanie zdolności manualnych które mój pan oceniał na piątke

PODSZYWY wypad stad!!!!!!!!!!!!!!!!😠 czy juz nie mzona sie nic tutaj zapytac ??????? niestety ta praca byla na czarno, nie chce wpisywac prace dorwycze bo pwnie sobie pomysla ze rozdawalam ulotki albo znieralam truskawki ,a ja chce pracowac w tym hoteliku wiec chce wpisac cos co poniekad bedzie sie wiazalo z ta praca.....

w hoteliku na stoliku stało mleczko i jajeczko przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko czy moge uzyc tego wierszyka na rozmowie wstepnej?

ej to jak robilas na czarno to tym bardziej nie mozesz tego wpisac!! głupia ty!!! bez dowodu nie uwierza ci tak samo moagalbys koloryzowac ze w Hiltonie bylas revepcjonistka :D wyksztalcenie sie liczy hotelarskie

Gość ale z was dowcipasy ha ha
Jeśli więc wpiszesz, że pracowałaś, a pracodawca poprosi o świadectwo pracy, którego nie masz, wyjdzie jeszcze gorzej: pomyśli, że jesteś kłamczuchą, a to gorsze niż rozdawanie ulotek. Może jednak spróbuj sklecić mądrze brzmiącą frazę typu: lata 2010-2011: zajęcia dorywcze (opieka nad dziećmi, sprzątanie). Albo może nic nie pisz, a wytłumaczysz w razie czego, ze z powodów rodzinnych nie mogłaś podjąć pracy (w końcu równie dobrze mogłaś się opiekowac domem własnej ciotki). Dziura w cv nie jest taka straszna. Tyle się gada o tym, jak to cv powinno idealnie wyglądać, a poza korporacjami to chyba żaden pracodawca nie przywiązuje do tego tak dużej wagi.

Gość halo halo tu londyn
w Cv nie pisz takich rzeczy, ale powiedz im to jak zaproszą ciebie na rozmowe kwalifikacyjną

to zalezy..gdzie skladasz obecne cv , czy ta pani moze potwierdzic to?i czy masz papiery umozliwiajace Ci opieke nad ludzmi?? bo np przy cv do domu opieki to moglabys napisac.

ojoj, no to w takim razie to dupa... na bank nie mam szans .