Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiaxxm

Dziewczyny, jak sie zabezpieczacie

Polecane posty

Gość Zosiaxxm

hej, zastanawiam sie jaka metoda jest najlepsza. Jakos boje sie brania pigulki, przede wszystkim ze wzgledu na mozliwosc przybrania na wadze. Poza tym codzienne lykanie hormonow jest poprostu niezdrowe. Kondom, globulki, diafragmy i metody naturalne odpadaja bo jak dla mnie sa za ryzykowne. Szczerze mowiac mam maly dylemat. Z gory dzieki za rady

Gość to co ci zostaje?
plastry? zastrzyki? to tez hormony prxzeciez.

Gość Zosiaxxm
ale smieszny ten podszyw

Gość głupie som meneleeee
zocha, tobie polecam szklanke wody przed czy po??? ZAMIAST kurwa wszytskiego się boisz idiotko, nic zycia nie uzyjesz bo dupą tzrepiesz

Gość to nie uzywaj seksu i po
sprawie, bo ja tu innego rozwiazania nie widze

Gość Zosiaxxm
wreszcie jakis rozsadny post ;-) A jakie bierzesz tabletki bazienka?

Gość durex makes life easier
brałam pigułki ale bardzo zle to znosiłam a nie miałam ochoty brac juz 4 rodzaj i liczyc ze w koncu lekarz trafi na odpowiednie:o zabezpieczamy sie z partnerem tylko prezerwatywa. w dni teoretycznie niepłodne kochamy sie do konca, w w srodku cyklu gdy sa dni płodne przed wytryskiem wyjmuje penisa ze mnie:) do tego obserwuje sluz, niestety moje cyke sa nieregularne, raz trwa 29 dni a innym razem 31. mam jeszcze program 4womanonly ktory po zapisie ok 10 cyklow wylicza mniej wiecej dni płodne i niepłodne.

Gość moje przemmyslenia
bazienka po co ty łykasz to swiństwo jak od rana do wieczora siedzisz tutaj może dlatego bo tak inni robia ? bo nie sadze zeby ci były potrzebne

bazienka ja nie stosuje stosusnku przerywanego stricte, samego! pisałam ze kochamy sie w prezerwatywie, nigdy bez! wiem czym to grozi. tylko dla lepszego komfortu w dni płodne oprocz tego ze facet ma prezerwatywne to jeszcze przed wytryskiem wychodzi ze mnie!

nie jestem za stosunkiem przerywanym, nigdy bym sie nie zgodziła na to chyba ze by mi było oobojetne czy zajde w ciaze czy nie:P ale na razie nie spieszy mi sie zeby miec dzidziusia:) niestety tabletki bardzo zle znosze:( a chciałam sie do nich przekonac, byłam bardzo dobrze nastawiona ale widocznie hormony nie są dla mnie:( załuje troche bo to jednak najbardziej skuteczna metoda, ale coz:(

Gość laura......
ja sie nie zabezpieczam juz z 3 rok jak nie dluzej, stosunek przerywany , zadnych gumek i pigulek , nie potrzebne mi to.. ,jeszcze nigdy nie bylo tak zebym panikowala, albo leciala po tabletke "PO", wiec jak sie umie to mozna leciec bez niczego i zyc

Gość jajko niespodzianka.
ja biore tabletki yasimelle od 2 lat, żadnych skutków ubocznych, czuje się bardzo dobrze, okres regularny i słabiutki, trwa tylko 3 dni. Uprawiam seks zazwyczaj z wytryskiem w środku i ciąży jak widać nie ma. To najbardziej komfortowa forma antykoncepcji według mnie. Prezerwatywa się chowa, jest zupełnie inaczej.

wkładka na razie odpada, wiem ze są takie dla kobiet ktore jeszcze nie rodziły ale nie chce wkładki. moze za jakis czas zdecyduje sie na badania hormonow (choc to drogi interes), bo lekarze nie chca dawac skierowan za bardzo na takie badania;/ przynajmniej tam gdzie ja mieszka. - i wtedy ginekolog dobierze mi tabletki na podstawie ilosci danego hormonu we krwi:) ale to najwczesniej jak zamieszkam z facetem :P na razie przy seksie kilka razy w miesiacu mam nadzieje starcza gumki:)

Gość kilkaminut
szczerze to czy on konczyw tobe w gumce czy nie i tak nic nie zmienia ale jak ci z tym lepiej to powowdzenia właśnie ze zmienia . jak konczy w środku w gumce to może pęknąć nie musi ale może (kwestia odpowiedniego założenia) więc lepiej jak wyjmie

Gość fdfdsfdffsdf
gynfix ,implant,jest super,najlepsze zabezpieczenie jakie do tej pory mialam

Gość laura......
bazienka ale ja narazie o dziecko sie nie staram wiec jeszcze sie tym nie martwie ale domyslam sie ze nie naleze do tych osob latwo zachodzacych w ciaze... ;)

Gość gość
Ja z chlopakiem przez pierwsze pare miesiecy nie zabezpieczalismy sie, prócz stosunku przerywanego. potem bralam tabsy anty przez miesiac ale caly ten miesiac krwawilam i odstawilam je. potem znow tylko stosunek przerywany, i jakos od czerwca gumka Durex performax intense i powiem se sa dobre. moj chlopak nie odczuwa ich zbytnio a ja tez nie widze roznicy z gumka lub bez niej:)

Gość gość
Ja z chlopakiem przez pierwsze pare miesiecy nie zabezpieczalismy sie, prócz stosunku przerywanego. potem bralam tabsy anty przez miesiac ale caly ten miesiac krwawilam i odstawilam je. potem znow tylko stosunek przerywany, i jakos od czerwca gumka Durex performax intense i powiem se sa dobre. moj chlopak nie odczuwa ich zbytnio a ja tez nie widze roznicy z gumka lub bez niej:)