Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcik777

bardzo, bardzo blada druga kreska

Polecane posty

Podkusiło mnie, w 25 dniu zrobiłam test(popołudniu). druga kreska jest bardzo, bardzo blada, normalnie cień. I teraz żałuję, ze zrobiłam a nie poczekałam do weekendu. Zadręczę się. Czy ktoś tak miał?

Gość ja robiłam test
w dzień spodziewanej @ i też wyszła druga bardzo blada krecha i to po dłuższej chwili. Obecnie jestem w 3 miesiącu ciąży ;)

Gość ewalalalalalalalala
tez tak mialam w zeszlym miesiacu,dwa testy zrobilam przed miesiaczka ,druga kreska sie pokazala i to dosc wyrazna ,wszyscy mi powiedzieli ze to ciaza i sie tak nastawilam ,pozniej w 32 dniu cyklu zrobilam test z krwi i sie okazalo ze jednak nie bylam w ciazy,w 33 dc dostalam miesiaczke,lekarz to tlumaczyl ze czasami sie pokazuje druga kreska kiedy sie ma zaburzenia hormonalne... moja rada poczekaj jeszcze do terminu miesiaczki i powtorz test,nie nastawiaj sie odrazu na ciaze :) a zycze Ci zeby to byla ciaza jesli tego pragniesz :)

Gość mamamamama26
leć na bete z krwi to bedziesz miała pewność - moja blada kreska właśńie sobie usypia :)

Gość asiasiasiafrtfrtrrtr
ja tak miałam. Była tak blada, że ledwo zauważalna, stałam na balkonie i musiałam wpatrywać się, bo w pokoju już nie było jej widać ;) Dziś ta słaba kreska ma rok i właśnie mi marudzi, że chce na rączki :)

Gość karrrla333
ja robilam 2 testy na jednym byla wyraźna kreska na drugim ( innej firmy ) byla bladziutka prawie niewidoczna . poszlam na bete hcg i szydło wyszło z worka :)P aktualnie jestem w 5 tyg

Gość karrrla333
a ta "bladziutka kreseczka" pojawiła sie od razu czy po upływie 5 min bo to tez wazne...

Gość gryczka
Tak, ja tak miałam. 6 dni przed terminem miesiączki zrobiłam. Kreska była tak blada, że sądziłam, że mi się wydaje albo, że test ma feler. W terminie miesiączki kreska była już ZNACZNIE wyraźniejsza. A w tej chwili kreska w postaci czteromiesięcznego synka leży na moich kolanach :-) Pamiętaj jednak, że tak wczesna ciąża może zostać poroniona z najbliższą miesiączką. Mimo wszystko życzę powodzenia i gratuluję.

u mnie w 2 ciązy była tak blada że myślałam że nie jestem w ciazy bo w 1 ciąży była po 5 sekundach mega gruba i ostra, więc test wywaliłam do kosza, poszłam na wizytę do gina bo okresu nie miałam długo i sie okazało że to 10 tydz :P

Aj, no wiem, głupio się nakręcać. Nie powinnam była w ogóle robić tego testu...

Gość gość
mam pytanie od 4m biorę inofolic staramy sie o dziecko ,przed wyjazdem do Hiszpanii zażywałam 2 xdzinnie tak zalęcił mi mój lekarz okres powinnam dostać 24 .06 27 zrobiłam test i wyszła blada bardzo druga kreska nie wiem co sądzić -obawiam się że to może być spowodowanie zmianą klimatu i zaburzeniami hormonalnymi oraz tym iż w Hiszpanii zażywałm inofolc rz dziennie 24 wróciłam do Polski i zaczął boleć mnie brzuch jak na okres ale do dziś brak poczekam jeszcze tydzien i zrobie test ponownie nie che obie robić nadziei