Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROKEFELER

CO KRECI WAS KOBIETY W FACETACH

Polecane posty

podobają mi się łysi faceci ,nie którzy faceci mają ładne buzie np ten jest sexi http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.celebrityring.info/images/pictures/Jay-Hernandez-6.jpg&imgrefurl=http://www.celebrityring.info/zoom.php%3Fpic%3DJay-Hernandez-6.jpg%26celebrity%3DJay%2520Hernandez&h=480&w=471&sz=39&tbnid=erGnM_g-qn-OwM:&tbnh=129&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Djay%2Bhernandez&zoom=1&q=jay+hernandez&hl=pl&usg=__6kNwR-8XA9-jn8gMtuj046wKsNQ=&sa=X&ei=LtKQTbmCM4iBOrP7laEC&ved=0CCQQ9QEwBA

Gość ROKEFELER
heehh smiac mi sie chce bo serio on przypomina mnie heee i tacy ci sie podobaja ?? heheh

Gość maturzystka także
a można wiedzieć,o ciekawsze rzeczy już mnie tu wypytywano. Jestem jednym z nielicznych reprezentantów Szczecina na kafe :) Ładna buzia ciekawie brzmi :D

:) hehehe nie wierzę a jeśli nawet to muszę przyznać ,że musisz fajnie wyglądać.. Podobać nie znaczy iść z kimś do łóżka;) mam męża;) więc nawet największe ciasteczko nie ma u mnie szans...

Gość wszyscy chcą kochac
oczy, piękne oczy i łagodny wygląd twarzy taki, któremu można zaufać

Gość ROKEFELER
serio nie chwale sie tylko stwierdzam fakt :P ja sie sobie nie podobam ok ale to nie istotne wiem natomiast jedno skonczyły mi sie pomysły na poznanie kogos :P

Gość maturzystka także
no niezgorszy ten że zdjęcia przyznam :D Ale niektórzy mają jakieś ideały a jak co do czego przychodzi to jakoś tracą one znaczenie

Gość maturzystka także
mój przyjaciel na czacie poznał dziewczynę (interii czy coś w tym guście) a inni na sympatiach itp to próbuj szczęścia Ale myślę że wystarczy uśmiech i czujność a jakoś będzie :)

Gość ROKEFELER
Drogie panie macie racje nie jestem niesmiały tylko nurtuje mnie jedno widze fajna dziewczyne no podoba mi sie bardzo ale cos mnie blokuje przed podejsciem co to jest??? moze to ze nie wiem czy ona wolna czy zajeta uzna mnie za desperata :(

Gość ROKEFELER
nigdy nie miałem przekonania do internetu w celu poznawania ale widze ze inaczej sie chyba nie da wolałbym na live

ROKEFELER boisz się ,powinieneś wyluzować i mieć gdzieś co sobie pomyśli jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz...najwyżej

Gość ROKEFELER
dziewczyny coraz wiecej wiem od was o was :) jutro ide podrywac hheh

Gość Tulipanek2011
ten ze zdjęcia fajny, ale dziewczyny. wygląd to nie wszystko :D PS. ja tez jestem ze Szczecina :)

Gość ROKEFELER
kiedys jedna panna mi powiedziała ze przez to jak wygladam odstraszam dziewczyny tzn mysla ze nie maja u mnie szans a ja mysle całkiem odwrotnie jak to sprawdzic czy jestem przystojny hehe

Gość Tulipanek2011
dawaj zdjęcie :D

Gość ROKEFELER
nie tu wole zostac anonimowy wiecie o co chodzi nie to ze nie chce dac ale nie tu

Gość mnie kręci w facetach..
zaczne od tego co nie kręci w odpowiedniej kolejności: brak pracy brak pomysłu na siebie brak zainteresowań brak wzrostu i ramion o których była tu mowa brak samokrytycyzmu brak poczucia humoru a co mnie kręci szeroki podbródek, szeroka szczęka, lekki zarost, wysoki wzrost, szerokie ramiona, niebieskie oczy, zaradność w każdej sytuacji, luzactwo tzn nie robienia afery z tego że czegoś nie ma jak miało być np w hotelach, umiejętność dostosowania się do każdej sytaucji, i co najważniejsze DOBRY SEKS, NAPRAWDE DOBRY SEKS BEZ ZACHAMOWAŃ ze sprzętem z którymm wiadomo co zrobić a nie szukać fajnie by było żeby miał zainteresowania kompowo giercowe bo Ja to Lubię :-) jest taki jeden ale już nie dal mnie , ale nadal pozostaje moim ideałem :-)

Gość ROKEFELER
uffffff co to za ideał prawie jak ja :)

Gość maturzystka także
nie ważne czy jesteś przystojny czy nie,musisz polubić siebie i być pewnym swojej wartości. Niektórzy wstawiają swoje zdjęcia na kafe by ich oceniano,a Ty nie chcesz... Dziwne :D

Pupa, pachy, brzuch, sutki, zapach, włosy... ale na 1 miejscu: inteligencja, zaradność, taktowność.

Gość ddddddddpa
ostatnio nic mnie nie kręci, mam dość facetów w ogóle do niczego nie są mi potrzebni, doskonale daję sobie radę bez i głowa przynajmniej spokojna.

Gość maturzystka także
no dajmy na to wyślesz komuś zdjęcie na maile i ktoś powie 'jesteś brzydki' to to i tak nie świadczy o Twojej urodzie tylko o tym że tej danej osobie się nie spodobałes

Gość ROKEFELER
ludzie lubia byc dowartosciowani np przez fotki na necie opinie itp ja nie musze tego robic znam swa wartosc :) a co do tego portfela z bulem serca sie musze zgodzic zawsze najładniejsze dzieewczyny widze z bogatymi kolesiami co z tego ze ten koles jest palantem ale ma forse i to kreci niewszystkie kobiety :)