Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROKEFELER

CO KRECI WAS KOBIETY W FACETACH

Polecane posty

Gość ROKEFELER
widac człowieczku masz problemy w zyciu pozdrawiam i głowa do gory bedzie dobrze :)

Gość Ropucha wstręciucha
Facet powinien być zdecydowany w działaniu, inteligentny, mieć poczucie humoru (wiąże się to z inteligencją), dystans do siebie i ciekawość świata :) Do faceta należy zdobywanie kobiety - pomijając wypadki, w których kobiety same inicjują spotkania i inne takie - dlatego rezygnując z poznawania płci przeciwnej, poniekąd rezygnujesz z przywileju wyboru :) Jeśli kobieta Cię wyśmieje, to będzie świadczyć tylko o niej. Mnie zdarzyło się nieraz, że zostałam zaczepiona przez mężczyznę (faceci w różnym wieku, różne techniki podrywu :)), ale nigdy bym nikogo nie wyśmiała z tego powodu. Przecież dla kobiety jest to komplement, że jest zauważona, a wyobraź sobie, że na samotność też cierpią piękne dziewczyny, nie tylko te przeciętne i niezbyt urodziwe. A zatem ŁOWY CZAS ZACZĄĆ!! :)

Gość ROKEFELER
no popatrz bład ale ty spostrzegawczy jestes bobasku :)

Gość Ropucha wstręciucha
"zawsze najładniejsze dzieewczyny widze z bogatymi kolesiami co z tego ze ten koles jest palantem ale ma forse i to kreci niewszystkie kobiety " No to nie wiem, o jakich kobietach piszesz, bo ja kojarzę takie dziewczyny z pewnym typem urody. Zależy, jacy faceci - takie ich kobiety :)

Gość ROKEFELER
musze znikac i dzieki za poklikanie :)

Gość maturzystka także
e tam błąd prezydencki nie jest błędem:D Czasami łatwo sobie wmówić że wszystko przez pieniądze a nie zawsze tak jest