Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annika821

spór w allegro, kto mi doradzi?

Polecane posty

Gość annika821

witam, mam problem otóż sprzedałam mikrofalę wysłałam sprawną z napisem uwaga ostrożnie do przesyłki dopłaciłam nawet 3 zł. a tu zwrot patrzę szok, mikrofala. uszkodzona, guzik wyrąbany wciśnięty od drzwiczek. do tego odesłane paczką zwykłą ta mikrofala wszystko huczało w niej i trzeszczało. naprawiłam ją ze ze swojej kasy. osoba nie chce podać numeru telefonu rozpoczęła spór, o co robic w takim przypadku, mikrofala była używana sprawna. nie ma gwarancji na używane sprzęty

Gość annika821
ona się nazywa im-ilona spierdoliła mikrofale i ją zwróciła boże co za ludzie!

Gość annika821
mikrofala ze szklanym frontem! i zwykłą paczką! dobrze że szyba się nie potrzaskała

Przede wszystkim on mogl nei odbierac przesylki zniszczonej, mial prawo ja otworzyc z kurierem i nie przyjac. skoro przyjal to juz jego problem. Takie jest prawo, czy mu sie to podoba, czy nie.

Gość annika821
kto mógł nie odebrać paczki? ja dostałam zwrot paczki nawet niewiedziałm od kogo a to ta piękna, spierdyliła i odesłała to tak się robi

Gość annika821
up up

Gość annika821
czy ja mam obowiązek zwrócić jej kasę za przesyłki? do niej i od niej do mnie? bo ja uważam że skoro już odebrałam paczkę a raczej moja mama to kasa za mikrofalę tylko