Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dkskokcdk

anulowanie umowy w erze wejdzcie

Polecane posty

Gość dkskokcdk

ktos ma jakies doswiadczenia? mam umowe na karte, konczy sie w lipcu, 2 razy mialam tel, ze moge wymienic tel. Skusilam sie, pojechalam. Po 2 dniach zaopatrzylam sie w tel.i nowy "MIX". Nikt mnie nie Poinformowal, ze nie musze kupowac nowego telefonu i zmieniac taryfy. Ciagle zachecano mnie do nowego tel, no i umowy na 36mcy. Poszlam do punktu, byla inna miss, w ogole nie chciala mnie sluchac, ze umowa podpisana i nic sie nie da zrobic. Nie dalam za wygrana, potem troche ustapila. Duzo tam przeszlam dzis, czego konsekwencje odczuwam nadal. W koncu Zlozylam reklamacje, piszac musialam podawac nazwy taryf, nie wiedzialam jaka mam mimo posiadania kompa przed nosem, powiedziala, ze na pewno "tak tak fon", bo "wszyscy tak maja". wyslalam pismo faxem, piszac w nerwach w salonie, gdzie czekali nastepni klienci, bo tylko 1 krzeslo :O masakra po prostu. ciagle tylko czytala co psize, ale ani slowa nie podpowiedziala. teraz wdomu patrze, z emialam inna taryfe ejdnak, i jakby nie bylo osmieszylam sie piszac reklamacje do warszawy. nosz k.... poprzednia umowe podpisywalam 3 lata temu,w iec nie musze pamietac i wiedziec jak sie nazywa. teraz maja miesiac na odpowiedz. ciekawe jaka. jakie macie doswiwdczenia w tym zakresie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować