Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynampracowacnadbrzuchemmm

czy jezeli bede robila 100 brzyszkow dziennie to

Polecane posty

ladnie wyrzeźbi mi sie brzuch? narazie spalam lekki brzuszek :- ) nie jestem gruba, otyla. raczej normalna - chcialabym zobaczyc jak to jest miec blaski brzuch. To juz 2 dzien,, boliiiii !!! Moze sie ktos dołączy ???

Podnoszęę

up

aaa. spierdalajcie

Gość i sama spadłas z tymi
brzuszkami hehehe

Gość ankaakk
Nie. Żadnego mięśnia nie ćwiczy się co dzień, brzucha też nie.

Gość no chyba ze ciała jamiste
to to napewno cwiczy sie codziennie

Gość heeeehhhhe
ciała jamiste to nie mięsień :P

Gość ciało jamiste
to nie miesień,ale Cwiczyc tez trzeba i tu wskazane jest codzienne cwiczenie:)

Gość heeeehhhhe
tylko sobie nadgarstka przy tym ćwiczeniu nie nadwyręż :P

Gość jak to nadgarstka
chyba cipeczki a nie nadgarstka:)to nie tak sie cwiczy ciało jamiste,do tego potrzebna jest wilgotna cipeczka mniam mniam:)

Ja proponuję zdrową dietę i co w tym przypadku ważniejsze -na dzień-1000 pompek ,300 km rowerkiem i 100 km biegiem:classic_cool:.Po roku będziecie wyglądać jak pudzian po takiej metodzie:D.

Oczywiście, że ci się wyrzeźbi... Tylko proponowałabym też do tego zestawu dołożyć kilka ćwiczeń na mięśnie grzbietu, żeby Zachować równowage mięśniową :)

edyciak jak sie nie znasz to nie doradzaj od 100 brzuszkow dziennie na 100 % sie nie wyrzezbi bo najpierw trzeba sadlo na owych miesniach ktorych "nie ma " ;) spalic....dieta treningiem silowym i aerobowy pani od brzyszkow miesnie brzucha cwiczy sie jak kazde inne 2-3 razy w tygodniu i to dopiero wtedy gdy procesy regeneracyjno wzrostowe sie zakonczyly kilka cwiczen na gorne i dolne partie i oczywiscie nie zapominac o tylnej czesci liczba powtorzen w serii ...do palenia wewnatrzmiesniowego bardzo krotki czas odpoczynku pomiedzy seriami...byle oddech zlapac i bol minal ogolnie brzuch cwiczyc intensywnie....ale dac im sie zregenerowac i to nie bedzie na pewno codziennie ani z sufitu wziete 100 brzyszkow

Ja kiedyś robiłam po 50 brzuszków dziennie, przez okres ok 2 mies i było widać wrzeźbione mięsnie. :D I nic złego się ze mna nie działo. Tylko oczywiście od 100 naraz nie mozna zaczynać, zacząć od 20 i powoli zwiększać tą liczbę.

No wlaśnie,liczbę trzeba stale zwiększać,bo jak ciągle będziesz robić tyle samo to mięśnie się przyzwyczają i to już nie będzie działać tak jak na początku

Gość a po kij Ci
te brzuszki? Do burdelu idziesz pracować? Pewnie na mordzie jesteś szkaradna, więc brzuchem chcesz nadrobić, cio?

Gość a po kij Ci
Prawdziwa kobieta powinna być pulchna i na brzuchu też. Poza tym kościstych kobiet mężczyźni nie lubią w łóżku, buaaahhha

meszczyzni mnie nie intersujo, gdysz ide do klasztoró

edyciak :) technika i czucie miesni to podstawa (napiecie) ja brzuch cwicze w 3 seriach po 15-20 powtorzen tylko jednego cwiczenia i mam fenomenalna talie kiedys cwiczylem w 3 seriach po 100 brzuszkow i to kilka cwiczen na brzuch i tez mialem super talie liczba powtorzen nie jest istotna w swobodnym zwisie na drazku podciagaj kolana do piersi z obrotem miednicy do gory az pod brode prawie kolanami z maksymalnym spieciem na samym koncu malo kto zrobi jedno powtorzenie ;) :D poprawnie nie ma lepszego cwiczenia na brzuch

Akurat na mięśniach to się trochę znam :) A to ćwiczenie, o którym mówisz jest na skośne brzucha i one głównie rzeźbią talię... I świetnie trzymają kręgosłup...

Gość Oo i Edyciak na miesniach
sie znasz widze:)

No raczej... głównie na mięsniach, kościach, generalnie na narzadzie ruchu.. a co?

Gość anic tak tylko pytam
pewnie uczysz sie rehabilitacji:)

edyciak moze i sie znasz (w mniejszym czy wiekszym stopniu ...ale kazdy wie jak to sie studiuje hiehie) na miesniach fizjonomii anatomii ale nie na treningu ukierunkowanym w dane partie miesniowe ;) na ktorych to ci co cwicza caly czas znaja sie najlepiej (a trenowanie mojego ciala to moja pasja od lat kilkunastu i najpierw teoretycznie sie przygotowuje :):) ) na skosne cwiczysz....ukosnie ze tak powiem lewy lokiec prawy kolano a to moje jako ze jest bardzo ciezkie cwiczy cala przednia talie ...posrednio angazujac ukosne wiec nie blyslas ;p no ale...mloda jeszcze jestes ;) :) uczysz sie dopiero :):) pozdr :)