Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila88

Zerwać?

Polecane posty

Gość Laila_Laila88

Mój chłopak przeglądając ze mną zdjęcia twierdził co chwila że na tym nieładnie na tamtym nieładnie. Miałam tam różne fryzury od prostych z grzywką, w innym kolorze, kręconych, bez grzywki itp Bez makijażu i w lekkim makijażu. Przecież mimo że zdjęcia są sprzed roku czy sprzed 2 lat to wciąż wyglądam tak samo. Nie narzekam na brak powodzenia, myślę że naturalność też jest piękna, ale jemu podobam się tylko tam gdzie włosy mam całkiem proste i dokładny makijaż. To trochę takie gimnazjalne, nie jestem lalką barbie. Warto być z facetem któremu prawdopodobnie tak naprawdę się nie podobam, który wywiera na mnie presje że powinnam robić z siebie plastik po całości, żebym mu się podobała??? hm...

Gość djngdhjgf
Nie warto. Jeżeli facet na prawdę kocha to jesteś dla niego piękna zawsze( no prawie ;P) ,ale jeśli kręcisz go tylko kiedy wyglądasz jak plastkiowe straszydło to pajac

Gość fafarafatuturu-
Widocznie bez makijazu jestes brzydka ja tez taka kiedys wyrwalem z makijazem cud bez masakra wiec masz branie jak jestes utapetowana daj zdjecie bez makijazu ocenimy!

Gość fdjkfs
nie warto być z kimś kto leci tylko na wygląd, nie warto się zmieniać dla faceta.