Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila88

Zerwać?

Polecane posty

Gość Laila_Laila88

Mój chłopak przeglądając ze mną zdjęcia twierdził co chwila że na tym nieładnie na tamtym nieładnie. Miałam tam różne fryzury od prostych z grzywką, w innym kolorze, kręconych, bez grzywki itp Bez makijażu i w lekkim makijażu. Przecież mimo że zdjęcia są sprzed roku czy sprzed 2 lat to wciąż wyglądam tak samo. Nie narzekam na brak powodzenia, myślę że naturalność też jest piękna, ale jemu podobam się tylko tam gdzie włosy mam całkiem proste i dokładny makijaż. To trochę takie gimnazjalne, nie jestem lalką barbie. Warto być z facetem któremu prawdopodobnie tak naprawdę się nie podobam, który wywiera na mnie presje że powinnam robić z siebie plastik po całości, żebym mu się podobała??? hm...

Gość Balbinka dzieWczynka
nie warto, niech se zamieni na tipsiarke

Gość Nie zrywaj z takiego powodu...
Facet jesli tak mówi, jest sam zakompleksiony. Nie przejmuj się, i nie pozwol kosztem Ciebie leczyc mu kompleksów, olej to i tyle.... Bądz sobą, nikt nie ma prawa Cie oceniać.

Gość laaallllaaa
on powinien kochać cie i w pełnym makijażu i z rozczochranymi włosami rano:). Ej, to tylko fotki i po prostu powiedział ci, na których wyszłaś lepiej, więc może nie bierz tego tak do siebie? Skoro z tobą jest, poderwała cię, to mu się podobasz..:)

Gość Laila_Laila88
Pokazalam mu zdjecia lasek róznych w strojach elegankich i mlode dziewczyny w kolorowych, to jakis blog zwiazany z moda i pytalam które mu sie podobaja. Podobały mu sie tylko kobiety wampy z dekoltem w mini i na szpilach albo dziewczynki jak z liceum albo gimnazjum. Powinnam sie przejac takimi jego gustami???? Martwie sie bo na razie jestesmy mlodzi dosyc (po 23 lata) ale przeciez kiedys sie zestarzejemy moze mnie kopnac w tylek dla jakiejs malolaty z liceum :/

skoro z toba jest,to znaczy,ze cie kocha. byc moze chcialby,zebys sie przebierala w lozku od czasu do czasu. jednak powinien prawic ci tez komplementy gdy jestes naturalna...

Gość Laila_Laila88
Już bliżej mi do tego wampa więc wampa się mniej obawiam. mam ładną figurę, duże kształtne piersi ale on jakoś tego nie widzi i podnieca się jak pies jak taką widzi w fotoshopie a jak ja siedzę koło niego to nic. Myślę że on taki puściutki trochę jest na plastik leci. A te wampy to też muszą mieć coś z dziewczynki, jak jest elegancka ale kobieta z krwi i kości to też mu się nie podoba.

Gość Laila_Laila88
nie lubi jak próbuję dominować w łóżku :(