Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany......................

zdrada

Polecane posty

Nie mam z kim o tym pogadać, więc zwracam się do Was koledzy. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym nissanem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z wielkim niepokojem zauważyłem, że lakier na tylnym błotniku ma plamy i przebarwienia,podobne do rdzy.Co jest do cholery wcześniej tego nie widziałem.Oj wku***em się strasznie i nie mogłem przez to zasnąć do rana. Proszę Was o pomoc.Co z tym zrobić? Spolerować czy oddać do lakierowania, jeśli tak to gdzie? Pomóżcie bo już wychodzę z siebie jak patrze na moje auto!

Gość babcia Ludwika
Stare to, krąży po necie od jakichś 25 lat. Co do tematu, to radze dać auto na przemiał, taniej wyjdzie :P

Gość truskawka w czekoladzie
taa tylko 25 LAT temu to nawet tv nie było a co dopiero internet :P

zesralem sie juz trzy razy i zbilem konia za drzwiami od kuchni bo niemoglem na to patrzec w co mam sie powycierac ???