Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszanka wybuchowa

Jennifer rozczuliłaś mnie tą fotką w stopce

Polecane posty

Gość mieszanka wybuchowa
jakie masz słodkie gatki:)

Gość kfghj
dobre dobre

Gość chcę ogladać twoje nogi
chcę byś załozyła mini

Gość mieszanka wybuchowa
jesteś tu pony?

Gość rsgrtghtgh
no, a Kasy ma tyle ze sztuczne kwiaty trzyma w pokoju, widocznie utozsamia sie z ich natura..

Gość mieszanka wybuchowa
i ten okropny dywan...

Gość mieszanka wybuchowa
no qrwa przynajmniej stać mnie na żywe kwiaty i nie mam dywanów botylko syf się w nich zbiera obrończyni się znalazła

Gość lkljkj
Czy ta dziewczyna nie ma nic innego do roboty tylko wymyslanie, jak tu znowu ludziom dokuczyc. Zadko tu bywam, ale ona zawsze cos glupiego pisze i afiszuje sie pieniedzmi. Ona chyba ma cos z glowa.

Gość
revlonek my se przynajmniej nie chwalimy ze nasz masz zrabia 100 tys miesiecznie a reszta kafeterian to przy nas bydlo

nie obrończyni, tylko smiejecie sie z kogos a sami zapewne nie macie lepiej. Smiejcie sie smiejcie, kiedys wam sie to odwróci :)

Gość mieszanka wybuchowa
a jakoś nie obnoszę się z tym ile mój mąż ma kasy i nie chwalę jakie to mamy luksusowe życie

Gość lkljkj
Revlon(ek) to ona zawsze sie z innych smieje

Bazienka, racja. Nawet odnośnie wyglądu, smieja sie ze wygląda jak koń. Jaki koń? Sami lepiej nie wyglądają, ona sie przynajmniej wyglądu nie wstydzi, jak co niektórzy..ci co sie z niej wyśmiewają. A tk na marginesie ta Jennifer, zauwazylam, ma wiecej oleju w glowie niz wy wszyscy razem wzieci (mowie o tych co ją tak obrazaja). Ona to przynajmniej potrafi im dowalić.

Gość nieciekawe czasy...
generalnie mi sie wydaje ze pod ta prawdziwa Jennifer sie ktos podszywa zalozyl sobie konto i ma nick z gwiazdka i za nia pisze i robi z niej idiotke, lecz reki nie dam sobie uciac bo za czesto tutaj nie bywam ;)

Gość mieszanka wybuchowa
a co ty revlonek nie wiesz dlaczego koń? nie widziałaś zzdjęć jej pyska i jej końskiego uzębienia hah

Gość mieszanka wybuchowa
po prostu śmiejemy się zniej tak jak ona z innych np. laska, która ma 5 kg nadwagi to wg jennifer tłusta świnia

tez sie takim koniem urodzic mogłes/aś, wiec nie wysmiewaj sie z innych. a zdjęcia widzialam, bardzo sympatyczna dziewczyna i żadnego konskiego uzebienia nie ma. Skoro taka fotke wstawila, to swiadczy tylko i wylacznie o tym że leje na to co o niej myslicie. Ona z was wiekszych idiotów robi niz wy z niej.

Ok, Wy macie swoje zdanie, a ja mam swoje. Osobiscie uwazam, ze ZDESPEROWANA ZONA to jest dopiero posmiewisko forum, czytalam jej jak Wy to mowicie TOPIKI ? żałosna jest, teksty ma gorsze niz 5 latka.