Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ryba////ryba

straciłam zmysły, jak można tak stracić głowę

Polecane posty

dla piosenki a nie móc jej odnaleźć??!! POMOCY to bardzo stary utwór lata 80-90 moze nawet wcześniej--znam cząstkowy teskt, facet gra na gitarze akustycznej i śpiewa cienkim głosem a'la uniwerse gdziekolwiek byś była wciaż słyszę twe słowa twój głos... xxxxxx szczęście uciekło i w zamian nie dało nam nic ref. odeszłaś tak daleko zostawilaś mnie teraz i zawesze, z tobą być, być chce to będzie jak bajkaXXXXX kiedyś się tego bałem a teraz już wiem chociaż jestem sam widzę cię chociaż jestem sam jesteś ze mna ja wiem cały czaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. co to jest!!!!???? BŁAGAM JAKIKOLWIEK TROP

Gość honeymoon667
masz bana na google? :P

hava2000 to polski utwór i wykonawca podpadajacy wręcz balladą z disco polo---a piosenkę uwierz w ducha znam

Gość honeymoon667
szukalam szukalam i nic :( dzuwne az ze nigfdzie nie ma nawet kawalkow tekstu.podnos temat moze akurat ktos bedzie wiedzial

kurcze wiszę nad tym kilka dni i nic...normalnie juz mnie załamka bierze bo mnie to..męczy...tak to dobre słowo...

Gość honeymoon667
czekaj jest taka stronka... nie pamietam jak sie nazywala ale wystarczylo zanucic do mokrofonu i ci znajdywalo. poszukaj w google

super, że w końcu ją znalazłaś :D mi też kiedyś nawet miesiąc chodziła po głowie taka jedna piosenka, strasznie mnie to męczyło :/ znam to uczucie.. ale dzięki stronce www.rozpoznajemy.pl znalazłam te piosenkę :) wielka była moja radość :D pozdrawiam ;*