Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krop.eczka

Aby trochę sobie dorobić...

Polecane posty

Gość krop.eczka

można wejść na stronę: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=289836. Jest to poważna domena internetowa, która płaci realne pieniądze. Jeszcze nikt nie został oszukany. Zresztą można wejść i poczytać forum, co bardzo polecam, jeżeli ktoś jest zainteresowany. A jak dostać te pieniądze? Przez minutę, może dwie ściąga się pewien baner, na którym lecą reklamy. Te reklamy należy "oglądać". Piszę w cudzysłowiu, gdyż jest on tak niewielki i znajduje się na samym dole ekranu, że nie trzeba w ogóle zwracać na niego uwagi. Wystarczy, że jest włączony i nabijają się wtedy punkty. Na początku każdego miesiąca owe punkty zostają przeliczane na pieniądze. Im dłużej się w tym jest, tym więcej się zarabia - to proste. Ja stwierdziłam, że warto spróbować, bo to przecież nic nie kosztuje, a nawet nie zajmuje prawie żadnego czasu - punkty praktycznie nabijają się same. Napisałam "prawie", gdyż jeśli chce się nabić więcej dodatkowych punktów, codziennie można zagrać w tzw. koło fortuny lub BingoSurf, gdzie łatwo otrzymać jest więcej punktów niż za samo "oglądanie" reklam. Ponadto dużą ilość punktów można zdobyć w bonusie "za kliki" - czyli po prostu za włączanie pewnych stron i posiedzenie na nich 30 sekund :) Nawet jeśli chciałoby się codziennie nabić wszystkie dostępne dodatkowe punkty, nie zajmuej to więcej niż 10-15 minut. Ja się skusiłam. Nie żałuję. Decyzja należy do Was. Do niczego to nie zobowiązuje, zawsze można przestać w to "grać". Po prostu polecam :)

Gość mieszanka wybuchowa
taaa i co? zarobiłaś 10 zł?