Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllluuuiia

Nadwaga powodem nieudanego seksu?

Polecane posty

Gość olllluuuiia

Od pół roku wspolzyje,mam spora nadwage.Czy może ona być powodem nie udanego seksu?Zawsze mam straszną ochote,jestem mokra bardzo,otwarta,duzo rzeczy mnie podnieca,jak sie masturbuje mam zawsze orgazm.A jak z moim chlopakiem zaczynam to jak sa same pieszczoty to jest super,ale jak we mnie wchodzi to najpiew mnie boli,pote,m w miare moze byc,ale zawsze odczuwam jakies dolegliwosci to dziwny ucisk w pochwie,to tak jakby napor na odbyt od wnetrza pochwy itp,nigdy nie mialam jakiejs rozkoszy,milo jest ale czesto musze udawac.

Gość jenk
Zmieńcie pozycję na pieska (od tyłu ) na pewno pomoże

Gość olllluuuiia
No własnie i tu problem tez...Mnie strasznie podnieca ta pozycja,ale on nie może we mnie wejsc od tylu,nie wiem czemu,mysle ze ma nawet dlugi czlonek...nie wiem....moze mam za duza pupe....naprawde nie znam sie i dlatego prosze o pomoc....

Gość olllluuuiia
nikt mi nie doradzi?

Tak właśnie ;] To pewnie nie przez nadwagę a przez to że za dużo myślisz o tym.

Wątpię, żeby to było przez nadwagę :o Co do pozycji na pieska to żeby dodatkowe kilogramy były przeszkodą to musiałaby to być otyłość olbrzymia.

W sensie, że penis ma nadwagę? :p i jest za gruby? :D Bo jeśli jest za długi to duża pupa nie powinna być problemem, a raczej "amortyzować". Trudno stwierdzić dlaczego nie może wejść nie widząc :p Może trzeba trochę tyłkiem pomanewrować, żeby wejście dopochwy ułożyło się jakby pod innym kątem. :)

"Trudno stwierdzić dlaczego nie może wejść nie widząc" Nie w sensie, że on nie widzi wejścia do pochwy tylko, nam trudno stwierdzić dlaczego nie może wejść w sytuacji kiedy nie widzimy co i jak :p