Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaKRK

to strasznie mnie meczy i dobija...

Polecane posty

Gość karinaKRK

mam 22 lata, 168 cm wzrostu i waze 58 kg. jestem brunetka i mam cieniowane wlosy prawie siegajace pupy. i czemu nie moge jakos trafic na fajnego faceta????:( moze sie nie podobam.... studiuje, jestem mila, towarzyska, inteligentna (tak uwazam..) , usmiechnieta..moze za malo imprezuje:/ albo ma 170 cm wzrostu, albo wyksztalcenie zawodowe i "hetnie obiat by mi kópił" albo tylko seks ich interesuje...:( wiem ze jestem mloda i takie tam...ale jakos siedzie sama w domu i mysle ze za duzo tych samotnych wieczorow:(

Gość elcia21,,,,,
nie wiem................

Chyba masz z duże wymagania, a takich kobiet faceci się boją. Skoro piszesz "albo ma 170cm wzrostu" ważne ze nie jest niższy od Ciebie.

Gość mjepjwp
kochana nie łam się - moim zdaniem mozna poczekać nawet do tej 30-tki (oczywiście międzyczasie poznając nowych facetów i dając im szansę siebie poznać) ale trafić na kogos z kim mozna zbudować prawdziwy fajny związek - nie spiesz sie jak fajna z ciebie laska to zawsze się ktos trafi - teraz masz czas na wybór tej odpowiedniej osoby

Gość maturzystka także
ok, inteligencja jest ważna,a tak btw wykształcenie z tym związku nie ma .ale co ma wzrost do tego? No to ja się nie dziwię potem facetom jak narzekają na kobiety jak się nasłuchają lub naczytają takich rzeczy

Gość karinaKRK
no moje wymagania polegaja na tym ze chcialabym faceta ktory robi/skonczyl jakies studia (obojetne czy prywatna czy panstwowa uczelnia) i mial kolo 180cm (przynajmniej). tyle. to tak duzo? reszta chce Cie oczarowac. nie mam zadnego typu urody, nie interesuje mnie czy jest bogaty albo skad pochodzi.... czuje sie samotna pod wzlegem milosci...:(

Gość karinaKRK
nie rozumiem zreszta, mezczyzni oczekuja ze kobieta bedzie szczupla, zgrabna, z pieknymi wlosami, nie bedzie palic, przeklinac, dobrze sie prowadzic bedzie, inteligentna, zadbana, wydepilowana zawsze, do tego usmiechnieta, zeby cos ugotowala, zebys seks byl super, a jak kobieta powie ze czegos by chciala to co? ze wymysla tak?;/

A ja mam 164, moj facet 172 i nie zamienilabym go na nikogo innego :) moj byly z ktorym bylam 3 lata mial 187 i co? Okazal sie dupkiem do potegi entej ;) na to nie ma reguly. Jak sie zakochasz i Cie trafi, to nie bedziesz myslala o wzroscie.

Gość łukasz24z
każdy powinien mieć jakieś wymagania w granicach rozsądku. ja jestem chłopakiem w podobnej sytuacji i często mnie przygnębiają takie myśli. chyba musisz czekać, nie ma rady. bo na siłę nie ma co szukać. :)

Gość rudy45246234
Może te włosy... Do takich pasuje co najwyżej stal nierdzewna a wiadomo, że już dawno przeszliśmy prąd :/