Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj kalinka dana

Mam 25 lat - jestem stara czy młoda?

Polecane posty

Gość jajec..
wypierdalaj wreszcie zdesperowana kurwo :o

Gość jhfkdshgfkldjh
grzeczeniej łajzo

Gość jajec..
a bo co? zafajdany trepie :o

Gość oj kalinka dana
oh, przepraszam Cie jajec, nie zauwazyłam... wybacz! a ty gawrong spadaj, mam taki dzien to se narzekam, zreszta czytajac inne topiki akurat TY nie powinienes miec do mnie zadnego ale, bo robisz to samo w jeszcze gorszym wydaniu. a tapety nie nakładałam nigdy, i to jest moje główne zmartwienie, ze niedługo trzeba bedzie zaczac jej uzywac, a szczerze tego nienawidze. no ale nie patyczkujmy sie juz tutaj, wracaj na topik o złodziejach i dzieciach bogatych rodziców, słyszałam ze cie tam zapraszali :o

Gość jhfkdshgfkldjh
wyrucham ci ojca i matke 🖐️

Gość jajec..
twoje niedoczekanie szmato co by sie chciala ze wszystkimi jebać :o

ubieraj sie na taka jaka sie czujesz ja caly czas w dresie latam i sie zle nie czuje majac 25 lat co mam zalozyc moze kece do kostek??? a jeszcze mini ubiore

Gość łukasz21z
dla mnie akurat, napisz do mnie;) stachosog@wp.pl

Gość oj kalinka dana
zrobiłam ten test, i wyszło mi 142, przykro mi misiaku

Gość łukasz21z
sprzedam kupy duże i małe żółte i zielone wszystkie w cenie promocyjnej! stachosog@wp.pl

Gość wielbiciel 70ciu kup
ja chetnie sie wymienie. moja preferencja oscyluje wokół tych zielonkawych. podaje mail: skup_kup@gmail.com

Gość oj kalinka dana
spadać z mojego topełe wielbiciele kup! kto był zainteresowany ten spisał sobie mejla i tą drogą kontaktujcie sie dalej ;)

Gość oj kalinka dana
dopsz, to ja sie użalam dalej: 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 JESTEM STARA I NIEŚWIEŻA! buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :(

oj kalinka ja na twoim miejscu bym sie ubierala na to co mam ochote i wiele mezczyzn starszych mlotszych woli kobiety dojrzale

Gość oj kalinka dana
no wiem, niby tak robie, ale potem ide ulica i czuje sie dziwnie :o zaczynam rozkminiac czy nie wygladam smiesznie... zycie moje cenne trace na te debilne rozwazania ktore kłebia sie w mojej głowie :(

oj kalinka dana, zapraszali mnie tam? No popatrz nawet o tym nie wiem. :( założyłaś durny temat, to każdy ma prawo się wtracić, a na co liczyłaś na słowa otuchy czy współczucia? 25 lat masz? czujesz się staro? Puknij się w łeb, albo mniej tv ogladaj, to nie bedziesz się przejmowała swoim wyglądem. Dobranoc.

Gość oj kalinka dana
tak, ale jak miałysmy 18, to najlepsze lata byly przed nami, a teraz przed nami co? powolne starzenie, rozpad i zgnilizna :(

Gość oj kalinka dana
a ty gawrongu kochanie słuchaj mniej rydzyka, macierewicza i im podobnych, moze wtedy przestaniesz snuc spiskowe teorie dziejów, oskarzac wszystkich o złodziejstwo, nepotyzm, złą wole i kurestwo. DOBRANOC!

ze mna na silownie chodza babki po 40 dobiegajace 50 i superowo wygladaja i ostatnio wszystkie silki wybralysmy sie na kolacje i najlepiej sie z nimi bawilam przebojowe babki jakbys widziala jak ubrane przyszly az mi szczeka opadla wygladaly super i nikt by nie powiedzial ze tyle lat maja

Gość smierdzemkupa
ja też się bardzo chętnie wymienie stolcem :) mam już w kolekcji rzadkie sraczki, twarde stolce, bobki niedzwiedzia i soczyste kały gorących nastolatek. zapewniam im godziwe warunki przechowywania oraz pokrywam koszty transportu. piszcie na carrie.bradshow@kupa.pl

Gość oj kalinka dana
no ja wiem... to moje narzekactwo wynika chyba z tego, ze przegapiłam młodosc, dziecinstwo było jakie było... wiem ze 30, 40, 50 lat to zadna starosc. moja mama na 60 i ostatnio zapytałam ja jak sie czuje ze swoim wiekiem. na co ona odpowiedziała, ze to dziwne uczucie spogladac w lustro, bo fizycznie i intelektualnie czuje sie jak wtedy kiedy miała 30, i czasami sie zastanawia czy to w lustrze to naprawde ona... zmienia sie tylko ciało, dla mnei człowiek zadbany 60 letni to nie jest jeszcze staruszek... tylko moj problem polega na tym, ze ja sie boje odpowiedzialnosci, tego ze juz nie mozna pozwalac sobie na błedy, no i straty atrakcyjnosci... jednym słowem czuje sie niedojrzała, a czas nagli :)

Gość oj kalinka dana
to mnie przybija, chciałabym jeszcze pobyc taka dziewczeca, głupkowata, szalona, prowadzona za reke. eh, ja sie poprostu boje dorosłosci ze wszystkimi jej wadami i zaletami.

glupoty opowiadasz!!! ja sie czuje jak 18 w dalszym ciagu i nie mysle co bede z nastepnym rokiem po chyba nie ma po co a bledy zawsze sie popelnia majac 18 albo 63 lata a sa one po to by nas czegos nauczyly

Gość jaaaats
ja cie rozumiem autorko. mam 22 lata i czuje sie staro.. najbardziej mnie dobija zazdrosc. ze inni sobie maja jeszcze te 18, a ja juz sie robie stara.. jak bede miec ze 30 to juz w ogole, chyba popelnie harakiri :o

a ja sie nie boje i tak sie zestarzeje predzej czy puzniej!!! tylko sie boje zeprzy ciazy moge miec problemy i przytyje po bo mam tendencje no i celulit to moj problem

Gość łukasz21z
mówie wam, kupa działą odmładzająco! kupcie ode mnie! nie pożałujecie!

Gość oj kalinka dana
ja po ciazy na bank bede miała mase rozstepów - mama ma straszne, a ja tez juz troszeczke, wyszły mi jak miałam 12-13 lat i zaczełam szybko rosnac. no własnie, ciaza... ciaza nas zrujnuje :( ;)

Gość oj kalinka dana
łukasz, nie przekonujesz mnie. skoro drogie kremy nie pomagają... :( ;)