Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona jest ładnnnaa

Czy ta dziewczyna jest ładna ??

Polecane posty

Gość egoist ma 16 lat i jest
co to za agata?

IMO ale tak nie można do końca oceniać ludzi, przejdź się na akademię sztuk pięknych, połowa albo i większość wybitnych profesorów wygląda jakby się z zeszłej epoki urwali :P Poza tym mam u siebie na uczelni jedną wybitną profesorkę od architektury bizantyjskiej, babka jest niesamowita a ubiera się w różowy, ortalionowy dres... :P i maluje powieki na zielono :P

Nie, ale każdy może mieć odchyły! I ja mam i ty masz... i w ogóle nie wiem kto ma prawo mówić o normalności jako takiej... każdy jest na swój sposób nie normalny! Ta laska chodzi na solarkę, inna będzie farbować co dwa dni włosy, off będzie gadał 24h o Kaczyńskim a ja będę lubić ciapatych... dla tych lasek to jest norma, dla offa i dla mnie też jest to normą :)

no ale czy to źle? No IMO patrz jakby było nudno gdybyśmy wszyscy byli tacy sami... :P dziewczyna lubi solarke, niech chodzi, znajdzie takiego faceta co mu się będzie podobać i tyle! :) Nie wiem tylko po co pyta o takie rzeczy na forum...

Gość IMO13714
Jakies suczysko sie uwzieło. :D

Gość maskot0987
musiałbym zobaczyc całą figurę ,moze jest niska.podstawa to wysoki wzrost i dlugie nogi.twarz przeciętna,tyle tapety ,ze chyba do zmywania maski używa młotka i przecinaka,nic szczególnego jakas cera nierówna,kolczyki to istny badziew miedziany,rzęsy doklejone-parodia.ciuchy kiczowate.wies tańczy ,wieś śpiewa

Gość vivaldiiii
na raz może byc,ale nie ma tego czegoś.na ulicy nie zaczepiłbym na niej wzroku;)