Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przesuszona do mokrej nitki

OSŁABIENIA W CIĄŻY - III TRYMESTR

Polecane posty

witam jestem w 30 tyg ciazy i mam od ok miesiaca prawie dzien w dzien totalne osłabienia - krecki w glowie, dusznosci, goraca, pocenie sie. ogolnie to odlatuje na pare minut i moje cialo jest takie nie wladne. Zapewne moze to byc brac jakis witamin, zelaza. tez tak mialyscie? dzisiaj ide na usg. Co prawda lekarz nie jest moim gin. prowadzacym ciaze ale myslicie ze moglabym go poprosic o wskazanie mi jakis tabletek na ten stan? Wyniki krwi co mieisac wychodza mi w normie. Ale to raczej nie jest normalny stan rzeczy, prawda?

Jaka hemoglobina i zelazo ? Nie masz podejrzenia anemii.. Mnie w ciazy bardzo pomogl sok z buraczkow swiezy pity po pol szklaneczki codzien..Wyniki poszly pieknie w gore..W ciazy oslabienie jest normalne ,tyle ze trzeba uwazac na anemie..

a Możecie mi powiedzieć czy tez mialyscie taka sytuacje ze wasze malenstwo w czasie ciazy prawie wogole sie nie wiercilo - przynajmniej tego nie odczuwalyscie. Ja mialam juz bowiem z 3 takie sytuacje, ze jak rano sie obudziłam to ono nic. a zazwyczaj kopie jak tylko otworze oczy. No i w ciagu dnia az do nocy kopnie z 3 razy i to bardzo bardzo leciutko. Rozumiem ze to tez organizm i ze moze sie zmeczyc ale jest to nie pokojace. A wtedy tez nie pomagaly slodycze ani nic zimnego :/

A nastepnego dnia jakby nic sie nie stalo. Jak wirówka przez wiekszosc dnia i przez wiekszos dni :) Jeste to wtedy co prawda meczace bo potrafi sie uwziac w jedno miejsce i tylko w nie kopie az boli ale lepsze to niz niepewnosc czy cos nie tak z maluchem.