Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepokoj 4562

Co to bylo ???????

Polecane posty

Gość Niepokoj 4562

Dzisiaj w nocy przydarzyla mi sie dziwna rzecz . Spalam i obudzilo mnie jakby szeleszczenie zwyczajnej reklamowki , slyszalam to bardzo glosno w mojej glowie.Obudzilam sie po czym probowalam znowu zasnac i jeszcze dziwniejsza rzecz , jakas sila zaczela ciagnac mnie za wlosy tak jakby chciala mnie oderwac od poduszki , przestraszylam sie i probowalam wstac z lozka ale nie bylam w stanie podniesc swojego ciala a przede wszystim glowy ona byla jak z olowiu ....i ciagle ten szelest w glowie....po chwili to ustalo i normalnie moglam wstac.... czy ktos moze mi powiedziec co to moglo byc ?

Gość takie rzeczy sie zdarzają
słyszałam od różnych osób ...nie wiem co to moze być

Gość zwarcie na neuronach
:D

Gość takie rzeczy sie zdarzają
niektórzy określają to tzw Paraliżem sennym i jest to dość częste zjawisko

KIEDYS SLYSZALAM O PODOBNEJ SYTUACJI DZIEWCZYNE DUSILO COS CIEMNEGO O OKROPNYM ODORZE ! NIE MOGLA SIE RUSZYC KRZYCZEC,KOMPLETNIE NIC......... poradzono jej aby postawila zaraz za glowa lusterko co ma niby odpychac ...ile w tym prawdy nie wiem

Gość mariola inkub
:D

Gość ghhtry
to znaczy, że jeszcze nie byłaś na zakupach wiosennych kolekcji w biedronce i powinnaś pójść

Gość Niepokoj 4562
dziękuję za linka , przeczytałam i tak jakby poniekąd się zdarzało....tylko dlaczego ja mam dziwne wrażenie że to raczej było ''czymś'' tak jakby zywa istota której nie mogłam zobaczyć bo nie mogłam odwrócić głowy....później jak mi sie udało to była tylko ciemność mojego pokoju...... :(

Gość Niepokoj 4562
nie ''zdarzało'' tylko zgadzało przepraszam za błąd ghhtry :D

Gość dla zabawy poczytaj
o inkubie :D

Gość Niepokoj 4562
poczytałam o inkubie myślę , że raczej owy demon nie chciał się seksić , przynajmniej sie nie dałam :D

a co tam moglas zrobic skoro ruszyc cialem nie dało rady ????? moze mial rogate zamiary wzgledemCiebie ???? A TO COŚ CZĘSTO NAZYWANE JEST "ZMORĄ" a tak na serio jesli to sie powtorzy to możesz zobaczyc czy lusterko poskutkuje ,moze bedziesz czula sie bezpieczniej.... czytalam gdzies tez ze podobno nie powinno sie spac na plecach bo taka "zmora nocna" ma wieksze szanse i oczywiscie ustaw łózka, nie powinnaŚ MIEC nóg skierowanych do drzwi pokoju..... takie może zabobony ale ja raczej przesadna jestem

Gość to są normalne sprawy
poproś jeszcze kogoś obytego -aby sprawdził czy nie masz cieków wodnych pod łóżkiem .U mnie tak było i sypialnia została przemeblowana

Gość Niepokoj 4562
marciocha , spałam akurat na brzuchu , a łóżko mam faktycznie tak ustawione , że nogi mam skierowane ku drzwiom..... z lusterkiem nie da rady bo mam łóżko piętrowe i nie mam gdzie go ustawic. kiedys zdarzały mi sie dziwne rzeczy jak obudzona jakims oddechem albo przerazajacym swistem w glowie.....nie czesto ale pare razy sie zdarzalo......

Gość Niepokoj 4562
czasem czułam też lodowaty dotyk na moim ciele , albo co mnie najbardziej zaskakuje to zawsze w miejscu między brwiami a poczatkiem nosa czuje jakby splywala mi lodowata kropla potu , po prostu czuje taka lodowata strozke ale jak dotykam to to miejsce jest suche , nie wiem co mam myslec .... :(

Czesto gęsto są tego typu przypadki ..... zdarzaja sie na calym swiecie ale nie kazdy o tym pisze/mowi bo obawia sie wysmiania..... ale rozne dziwne rzeczy sie zdrazaja,pewnie na gro z nich jest wytlumaczenie ..... ale ja jako ze jestem przesadna wierze w tego typu "zjawiska" i cos w tym musi byc ..... odkad przeczytalam o pozycjach w jakich "zmora" może miec lepsze pole manerwu spie baardzo wygodnie na boczku ;) :D

Gość Niepokoj 4562
muszę o tym poczytać !

Nie mówię tu o egzorcyzmach ale ............ przy progu pokoju mozna też posypać poświęconą kredę - to już wersja dla bardziej wierzących ale ??? kto chce ten praktykuje,nie wzielo sie to zupelnie z niczego.... ludzie mieli takie sytuacje i dzielili sie opiniami ...... a moze najwyczajniej w zyciu masz mocno realistyczne sny ???? mnie kiedys nekał sen.... prawie co noc.... ze uciekam przed kims ale mam tak cholernie ciezkie nogi ze nie moge biec,probowalam ale niemalze stalam w miejscu ..... i nie budzilam sie ( tak myslalaM ) bylo to bardzo realne...jak by to mialo akurat wtedy miejsce.....

Gość Niepokoj 4562
wlasnie wiem ze to nie byl sen , bylam swiadoma tego co sie dzieje

ta dziewczyna ktorej sie to przytrafilo uporala sie z tym kreda i lustrekiem,to podbno ma odstraszyc zmorę w momencie pochylania sie nad osoba ktorej sie to przydaza..... czyli jak by nie zinterpretowac ma sie przestraszyc wlasnego odbicia" ale czy to cos ma odbicie???? nie wiem :D nie jestem az tak poinformowana .... w kazdym razie dodatkowym elementem zgrozy bylo to ze slyszala oddech tego czegos i wysilek jaki wkladalo w duszenie jej .....

Gość Niepokoj 4562
tez kiedys slyszalam wlasnie oddech ale to mnie nie dusilo to jakby stalo przy mnie i sapalo na mnie......dziwaczne uczucie