Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala120

Potrzebuje waszej pomocy Kobietki:)!

Polecane posty

Witam mam problem Zapomnialam w pierwszym tygodniu okolo 3 tabletek a przed 7 dniowa przerwa 21 tabletki. Krwawienie z odstawienia wystąpiło i było nowe opakowanie i zapomniałam 3 tabletek w ogóle ich wziasc!Kolo 8 tabletki wystąpiło lekkie krwawienie gry byłam po 16 tabletce stwierdziłam ze je odstawie i poczekam na naturalny okres i bede brac od nowa! W momencie odstawienia tabletek plamienie ustało! Z moim facetem stosuje stosunek przerywany! Mam dziwne zawroty głowy smaki zatwardzenia (których wcześniej nie miałam) I potrzeba snu:P:) Ginekologa mam za 2 dni jak sadzicie czy to ciąża? ja wiem że mnie nie zbadacie może były wcześniejsze przypadki podobne??

Gość szara moria
może niekoniecznie ciaża, ale skutki uboczne nieregularnego przyjmowania tabletek. Zresztą, za 2 dni sie wyjaśni :) jeśli nie okaze sie ze nie jestes w ciąży zapytaj ginekologa o krążki dopochwowe nuvaring. Działają jak tabletki antykoncepcyjne ale nie trzeba o nich pamiętać codziennie (wyjmuje sie co 21 dni)

A to jestem spokojniejsza troche:)ale czytalam na forum ze ktos zapomnial 1 tabletki i sie skonczylo ciążą... Dlatego pytam!a 3 tabletki to duzo;/

zgadzam się. jak można zapomnieć trzech tabletek???? ale się bierze i tego pilnuje albo nie. i wg mnie możesz być w ciąży.

3 tabletki w jednym tygodniu to troche duzo :-O widac podejscie masz niezbyt powazne :-O

3 tabsy to nie jedna....... stosunek przerywany to nie stosunek w gumkach to w polaczeniu z tabsami daje duze zabezpieczneie ( sama niepraktukuje ale czytalam ) jesli chodzi o twoją obawę to może byc róznie..... namacilas w organizmie po prostu ..... ja kiedys nie wzielam jednej tabsy i myslalam ze wyjde z siebie.....gdybym zapomniala 3 dostalabym chyba zawalu..... pewnosci nie mozemy miec.... ciezko powiedziec jak zareagowal twoj organizm..ale zabezpieczenia bankowo nie mialas

Glupia nie glupia ale zmascilam i trudno!nie wszystko w zyciu idzie idealnie!!!czyli stosunek przerywany jest tez ryzyko ze moglo zos sie narobic tak???a mial kto taka sytuacje??Dla mnie glupimi autorami postow sa ci co sie pytaja czy przez spodnie pleminiki przechodza!!!tez takie czytalam!!!

glupota jest rowniez zapominanie trzech tabletek i pytanie czy przy stosunku przerywanym cos sie moze stac, hehehehhe :-) ile masz lat ?? 16 ?? :-D :-D

Nie...... najlepszym postem ktory przeczytalam bylo ytanie czy mozna zajsc w ciaze wycierajac sie recznikiem ktorego wczesniej uzywal facet :D (zaznaczam ze nie bylo mowy o jakichkolwiek plemnikach na nim) to dopiero byl szał :D a co do Ciebie moja droga...... ryzyko na pewno było.gdyby mozna było brak tabletki kiedy się chce z 3-czy 5 pominieciami nie było by to zgodne z faktycznym stanem rzeczy ..... ulotka mowi jasno i czytelnie ze powinno sie je dawkowac o okreslonej godzinie REGULARNIE ! szansa zapoldnienia mogła być, zawsze jest ..... stosunek przerywany rarytasem niejako nie jest poieważ przed samym wytryskiem też co nieco się wydobywa..... najrozsadniej bedzie jesli udasz sie do lekarza tak jak piszesz i on rozwieje twoje watpliwosci .....

Ok dzieki:) A co kogo obchodzi ile mam lat!nawet jesli 30 to popelnilam blad i tyle a nie wasza sprawa jest ocenianie glupi badz madry! na nauczycieli w szkole sie mowilo ze sa glupi:P Ja czytalam lepszy post kiedys czy 3 letnie dziecko ma plemniki!!!!! hahaha nie wiem co ta baba z tym dzieckiem robila ale rozwalila mnie na lopatki!!!

wiadome,rozni są ludzie :) najwazniejsze to isc do przodu ukierunkowanym ;) wiesz mozemy powiedziec ze ryzyka nie bylo,ze nie jestes w ciazyitp ale niestety nie damy ci 100 % gwarancji na "tak" albo "nie" najlepiej bedzie w staniewypowiedziec sie specjalista w tym przypadku gin :) może cię troszke uspokoi..... może bedzie w stanie powiedziec co i jak .... na pewno nie bedzie wyzywał Cię od "glupich" dlatego warto zasiegnac opinii eksperta w swej dziedzinie ;)

A zna ktos podobne przypadki z innych histori??I jak sie skonczyly:)I NIE MAM 16 LAT!!!!

a jak stosunek odbyl sie 2 tygodnie temu to lekarz cos wykryje przy badaniu bedzie juz w stanie??