Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Fabiola...

Piękne wysokie szpilki i niski facet

Polecane posty

Gość purple rose of cairo
Ja mam 173 cm wzrostu, a mój były facet miał 180 czy tam 181 i sam zachęcał mnie do wysokich obcasów ;) Na początku czułam się dziwnie, potem przywykłam i pozbyłam się przy okazji kompleksów dot. wzrostu. Obecny luby ma 192, więc chodzę na obcasach bez problemów i w dodatku z podniesioną głową, ale myślę, że gdybym znowu trafiła na mężczyznę średniego wzrostu, również nie zrezygnowałabym ze szpilek.

jenifer a.co 4lata temu niebylo porządnych mebli i wełnianch dywanow?przyznaj że cię niestac

do autorki modelka:D od 2 fotek i w magazynie dla panow(tych tanszych jak się w kioskach widuje :P ) 164 i modelka :O

nie jej fotki a wy nawini łykacie jak młode pelikany.Nawet jeśli Twoje to powiem tak brzydka nie jesteś ale na maksa tandetna i strasznie zapatrzona w siebie.

nie chciałam pisac o sobie ale skoro tak chcecie to napiszę... mam 164 a w portfolio musiałam napisac 167 bo inaczej nikt nie zechciałby robić mi fotek, inne proporcje natomiast mam ok....i dlatego jestem ;p i nic w tym złego

Gość to moniamonte
spr und ptw

no dobra jennifer, nie moje fotki i co ulżyło Ci? ale masakra, nie wiem co Ci to da ze bedziesz tu bluzgać na prawo i lewo

z geby nie jest zla,tylko te wlosy :O a do tego sadzac po ciuchach,tanie,bez gustu,polotu,bazarowe,bez klasy,tandeta etc

tu pisze ,ze ma 164cm a w profilu na maxmodel ma 167cm;) pełno zdjęć tej laski się przewija na necie począwszy od mixerów kończąc na bajerze... jak chcesz nam udowodnić ,że to twoje foto to prosimy o fotkę a na tle w monitorze kafe;) albo kartke z napisem kafeteria:)

Fabiola nie rozumiem jak można leczyć swoje kompleksy wstawiając cyjeś fotki i nie lubię zakłamania ,myślałaś że będziesz gwiazdą kafe i co nie udało się?

Gość Gab01
Fabiola nie przejmuj sie tymi zazdrosnicami. Jestes ładna dziewczyna a one nie moga tego zniesc:)

wstydu to ty nie masz wywłoko wstawiając nie swoje zdjęcia,skończyłam już z Tobą pustaku .Pofatyguje się i napiszę osobiście do tej laski ,której podkradłaś zdjęcia ,zobaczymy jak Ci będzie do śmiechu... haha

Gość do fabioliii
żałosna jesteś...

Gość sprzedawca..
świeże kupy tylko u mnie. posiadam pokaźną kolekcje odchodów dzikich zwierząt. zapraszam. pozdrawiam-środkowym-palcem@qpa.pl

Dzeni propsy, nie lubie Cie i uważam, ze jestes tepa strzala ale masz +5 mojej sympatii za tepienie zakompleksionych koorviszcz. :classic_cool: