Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna_87878787

Prace interwencyjne od kwietnia 2011. czy umowa zlecenie - co wybrać?!

Polecane posty

Gość katarzyna_87878787

Hej, jak to zawsze bywa, jak nie miałam pracy tak teraz mam dwie oferty, i nie wiem co zrobić... jakie zatrudnienie wybrać?! najważniejsze pytanie to jakie dostanę wynagrodzenie?! Miejsce pracy: i tu i tu to jednostka budżetowa Etat: i tu i tu pełny etat Moja osoba: lat 23, studiująca Wiem, ze są rożne podstawy obliczania wynagrodzenia biorąc pod uwagę powyższe dane... czy ktoś mi pomoże?!

Gość katarzyna_87878787
dodam: Miejsce pracy: i tu i tu to jednostka budżetowa umowa zlecenie - tam ponad pół roku temu miałam staż,m świetna atmosfera, rewelacyjni ludzie interwencyjne - tam nie miałam nic, ani stażu ani pracy, nie znam ludzi ani nic ... Okres zatrudnienia: umowa zlecenie - od 2-3 msc, interw 5-6 msc

Gość katarzyna_87878787
znalazłam takie coś na int, ale jak ja to powinnam interpretować?! Płaca minimalna w 2011 roku wyniesie 1386 zł Dziś w Warszawie Polska Agencja Prasowa poinformowała iż rząd na posiedzeniu przyjął rozporządzanie, z którego wynika, że minimalne wynagrodzenie za pracę w 2011 roku wyniesie 1386 zł powiedział Donald Tusk. Wcześniej miała wynieść 1408 zł brutto. Zarabiając 1386 zł brutto otrzymasz Kwota netto Rodzaj zatrudnienia 984 zł umowa o pracę 1026 zł umowa zlecenie 1178 zł umowa zlecenie - student do 26 lat 1247 zł umowa o dzieło 1136 zł faktura Vat Aby otrzymać 1386 zł netto należy zarabiać Kwota brutto Rodzaj zatrudnienia 1952 zł umowa o pracę 1873 zł umowa zlecenie 1631 zł umowa zlecenie - student do 26 lat 1540 zł umowa o dzieło 1691 zł faktura Vat A Ty ile zarabiasz netto ? Można dać Anonimową odp.

Gość ftyghghghg
zalezy co ma dla ciebie znaczenie i w jjakiej sytuacji jestes,

Gość katarzyna_87878787
tzn?! dla mnie wązne jest żeby się samej utrzymać... a pracować mogę i do czerwca bo w wrześniu i tak wyjeżdzamy

Witam jestem pracodawca, zatrudnilam pracownika na 6 miesiecy prace interwencyjne. Urzad pracy napisal, ze dostane zwrot kosztow w wysokosci 742zl co miesiac oraz skladki na ubezpieczenia spoleczne od tej kowty. Czy ktos moglby mi wyjasnic ile bede dostawala w calosci na tego pracownika z urzedu pracy, przy czym umowe mam spisana na 1386zl brutto dla pracownika. Z gory dziekuje za odpowiedz.