Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania8888

Nie chcę zmarnować mu życia !!! co zrobić ???

Polecane posty

Gość ania8888

Boże jestem największą idiotka jaką można być mam wspaniałego chłopaka jestem z nim od roku i co ja zrobiłam wszystko zaczynam marnować w tym roku zaczęłam studiować i co sypiam z własnym nauczycielem choć wiem że to nie ma sensu już nie mogę wytrzymać psychicznie ciągle okłamuje mojego chłopaka a on na to nie zasługuje a jednocześnie nie mogę przestać spotykać się z tamtym

Gość ania8888
no poradźcie coś to mnie przytłacza a boję się że jak mu powiem to nie będzie mógł sie pozbierać

Gość radzaca ja
poczekaj na brzuszek wtedy będziesz wiedziała którego wybrać

Gość ania8888
no co Ty ja nie wiąże przyszłości z tamtym przecież wiem że to nie ma szans przetrwać ale boję się wybrać a jeszcze bardziej powiedzieć chłopakowi a jak się załamie lub coś w tym stylu

Gość sdfja;le
no to po chooj sie puszczasz??

Gość sdfja;le
nie wiem o co ci chodzi... z jednym sie puszczasz ale nie chcesz a zdrugim chcesz tylko nie chcesz go okłamywac?? :o

Gość ania8888
nie wiem cały czas mnie do niego ciągnie jeszcze chodzę tam do szkoły i ciągle go widzę nie mogę przestać o nim myśleć

Gość sdfja;le
no to wiesz... z jedną dupą na dwa wesela to nie pójdziesz albo jeden albo drugi.. ;) wiem że to prowo :classic_cool:

Cokolwiek by się stało nie mów chłopakowi. Fakt, że go zdradziłaś i chcesz się uwolnić od poczucia winy nie oznacza, że on ma dodatkowo cierpieć. Teraz Twoim zadaniem jest chronienie go przed wszystkim, co może go zranić - w tym również wiedzą, że jest rogaczem.

Gość ania8888
to jak mam mu nie mówić nawet jeśli zerwe kontakt z tamtym to nie będzie miało sensu

Gość ania8888
mój związek jeśli mu nie powiem z góry będzie skazany na porażkę

Gość On2525
życzę Ci żebyś była ponad rok sama tak jak ja, wtedy kolejnego partnera docenisz! Szanuj się dziewczyno!