Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez cenzury85

Czy taki sms to dowód zdrady

Polecane posty

Gość bez cenzury85

Przeglądałam telefon mojego chłopaka, z którym jestem od trzech miesięcy. Natknęłam się na smsa sprzed dwóch miesięcy od jakiejś dziewczyny: Kochanie to mój drugi numer. Nie wiem co o tym myśleć, to mój jedyny dowód a znając życie jak powiem mu o tym smsie to on coś wymyśli i jeszcze będzie się nosił, że mu w telefon zaglądam. Ale nie daje mi to spokoju

Gość a jaki jest....
a może to sms od siostry/babci/matki/ciotki??

Gość bez cenzury85
Nie nie, na pewno nie, żadna siostra, ciocia itp.

Ja bym go po prostu zapytała o ten sms - niech się tłumaczy. Jeśli cię zdradzał już po pierwszym miesiącu to kij mu w oko, a niech się drze że grzebiesz w jego telefonie. :)

Gość Ewelina594
czasami przyjaciele tak do siebie piszą może to jakaś jego przyjaciółka ale tylko przyjaciółka nie jakaś tam kochanka

Gość bez cenzury85
I to też mi nie pasuje, bo z tym imieniem się nigdy nie spotkałam ani w związku z pracą ani rodziną, a przyjaciół znam, żadna nie ma tak na imię.

Myślę że powinnaś poczekać trochę i zobaczyć czy będzie nadal dostawal podobne smsy jeśli tak to na pewno nie pomyłka

Gość bez cenzury85
Od tamtej pory nic się niepokojącego nie pojawiło, żadnego smsa, telefonu, ale przecież może kasować, a tamten mu się zapomniało skasować. Poza tym nic nie świadczy o tym, że miałby mnie zdradzać. Ale nawet jeśli to wtedy skończył, to nie zmienia faktu, że grał na dwa fronty.

Gość do roboty idź do cholery
a przestan wymyslać! moze jakaś laska za nim latała i wysłała mu, no i co z tego? zapytaj go o to i już a nie srasz żarem

Ale jak go spytasz to jak będzie chciał się wymigać od prawdy to i tak to zrobi. Poza tym będzie wiedział że czytasz jego esy i na pewno będzie wszystko kasował. Narazie nie rób nic pochopnego prawda i tak z czasem wyjdzie na jaw.

Gość bez cenzury85
Masz rację, jak powiem, to pewnie powie, że pomyłka itp. Ale z drugiej strony jeśli jest to już skończone to mogę się nigdy nie dowiedzieć.

Gość marcowy kaprys
ja bym po prostu zadzwonila do tej dziewczyny i zapytala sie czy zna np. Piotrka

Gość nureksznurek
No właśnie:) Ja na twoim miejscu zapytałabym się. Oczywiście istnieje szansa,że cię okłamie ,ale równie dobrze może powiedzieć ci prawdę. Pewności nigdy nie będziesz miała, musisz zdać się na intuicję:) Czasami nie zawodzi

Gość elo elo 3 2 0
Co Wy piszecie? Ktoś pomylił numery? a on od 2 miesięcy nie skasował tego smsa? chyba żart. na razie raczej mu nie mów, tylko drąż dalej, szukaj. jak powiesz to już nic nie znajdziesz np. w telefonie, a on będzie czujny.

Gość bez cenzury85
tak zrobię, poczekam, bo ten sms to za mały dowód i zaraz się wywinie

moze tak byc,że jak rzucisz sie na niego z pretensjami to wtedy bedzie bardziej czujny i dostajac esy moze je po prostu kasowac zeby nic nie wzbudzalo twoich domysłow

Gość jasiepytam
po chooja przegladasz nie swój telefon po co

Gość sędziwa pod każdym względem
współczuje - to już koniec... jest Was dwie, więc jeśli zrobisz coś co mu się nie spodoba wybierze tamtą i tyle go będziesz widziała :)

Gość hfsejhefstghew
często dziewczyny zwracają sie do mnie kochanie, słonko, skarbie itd , nie ma w tym nic złego choć czasem czuję się nieswojo