Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskowa

Ktoi bywa czesto w tesco niech mi powie...

Polecane posty

Gość mamuskowa

Mam dosyc daleko do tesco dlatego nie mam jak cżesto jezdzic i pytam: czy sa moze juz jakies letnie ubranka na tesco np cherokee,czy nadal wszystko z długim rękawem?chodzi mi oczywiscie o ubranka dziecięce,wybieram sie po jakies lzejsze ciuszki,bluzeczki z krótkim rekawkiem itp ale czy jeszcze nie za wczesnie?

Gość majowa dziewczyna;)
już są..

Gość mamuskowa
o to fajnie a sporo jest tego czy narazie tylko niewiele?Jak cenowo mniej więcej?

Gość majowa dziewczyna;)
sporo jest już i nawet fajne rzeczy a ceny jak ceny:) za tanio nie jest ale tez bez przesady

Gość mamuskowa
cherokee nie jest najtaNSZE ALE LUBIE TĄ FIRMĘ I JAKOSCIOWO JEST DOBRA

sa juz ubranka letnie:) a cenowo roznie ... krotkie spodenki np 60 zl..wiec nie jest jakos tanio.. lubie cheeroke chociaz jeszcze bardziej cubus, kappahl i h&m

Gość moim zdaniem w tesco
przesadzają z cenami.jeszcze kiedys bylo ok ale teraz to juz powariowali, ogladalam krótkie spodenki dla synka rozm 68 cena 60 zł to ja juz wolę pojsc do H&M i kupic taniej.i tak zrobilam, mam ładniejsze i tansze :)

Gość cherokee
ubranka tej firmy są drogie i wcale nie tak dobre jakościowo. Ja kupuję ubranka cherokee tylko w cenach obniżonych, bo 100% ceny nie jest warte ubranka!

no to fakt ja ostatnio kupilam spodnie na rpzecenie malemu z cheeroke 25 zl dalam albo komplet sweterek spodnie i bluzka za 59 a przecenione byloy ze 100 zl wiec ok.. akle fakt ogolnie wole h&m, kappahl czy cubusa... maja fajne gatunkowo i tansze ubrania.. w h&m fajna kolekcja na lato jets juz:) malemu pokupowalam bluzki po 35-40 zl ale sa swietne w 5-10-15 sa tez fajne po 20 zl bluzki:)

Gość Martita78
Mamuskowa teraz jest wyprzedaż ubranek F&F i spodenki zamiast 48 kupiłam za 22 zł.

Gość mamuskowa
o cholerka to chyba daaaawno w tesco nie byłam 6o zł za spodenki!!!!!Makabra!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja głupia myslałam ze sie kupi za 25=30 zł a tu 2 razy tyle! a t-shirty za ile są?a sa jakies ciuszki takie z promocji nie markowe tak jak np w realu rzucaja do kosza bluzki za 10-15 zł bo kilka takich do piaskownicy tez mi potrzebne. zima udało mi sie kupic 3pak koszulek disneya z myszka miki,kaczorem i pluto (kazda inna -sliczne_ za 19 zł więc to była okazja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość monika 55555
jestem w szoku co piszecie??naprawde sa takie ceny ?? ja mieszkam w Niemczech i zauwazylam ze np.w h&m przeceniaja rzeczy ktory przychodza z h&m z Polski.nie rozumiem tego.tu naprawde ostatnio bylam i byl caly regal rzeczy za 1-5 euro.ale to naprawde fajne rzeczy.za czapki szaliki bluzeczki,body 1-2 euro.jakies bluzy ,spodnie po 5. znalazlam cudowny dresik za 7 euro. jestem w szoku co sie dzieje w Polsce

mamuskowa wiem o ktorym 3paku mowisz tez go kupilam bo sie oplacalo...ale naprawde no fajne spodenki dzinsowe krotkie ale 60 zl to jak na cheeroke drogo moim zdaniem kiedys mieli mniejsze ceny..nie wiem jak z bluzkami normalnie ale tak jak pisalam w hm idzie dostac po 20 zl takze mysle ze do piaskownicy ok ja kupolam po 35-40 ale to nie do piaskownicy chociaz pewnie i tak w nich go tez puszcze upierze sie ale ma z tamtego roku jeszcze pare takich wlasnie do zabawy :)

a jak masz auchan blisko sprawdz tam bo tez maja fajne ubranka i jakosciowo ok ale cenowo taniej niz tesco

Gość mamuskowa
Tak ten 3 pak jest cudny co prawda teraz bedzie na styk na mojego synka ale i tak jest super,piekne kolorki,super. A co do cen- dziewczyny jesli nic nie zrobia jakis promocji to nie dam tyle za letnie ciuszki,pojade do reala i kupie taniej a cherokee kupie co najwyzej uzywane na allegro,trudno...

byłam ostatnio w Tesco i pooglądałam ciuszki a następnie w domku weszłam na stronę internetową Cocodrillo i oglądnęłam ich promocje, było kilka fajnych rzeczy za ceny takie jak w Tesco :) Jakość nawet lepsza a ceny porównywalne ( oczywiście te promocyjne )..... dlatego chwilowo odpuszczam sobie tesco :)

ot, uroki posiadania potomstwa. Robić jest komu, ale płacić to już nie bardzo... Ludzie decydujący się na dziecko powinni przejść testy psychologiczne.