Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiaiass

KOCHANI KTO Z WAS REJESTROWAL SIE W BEZROBOCIU ??BŁAGAM WEJDZCIE PLISSS

Polecane posty

Gość ksiaiass

Mam problem straszny !!otóż skonczylam obronilam sie prawie rok temu i pracowalam na czarno przez ten czas w szwecjii i teraz chce sie zarejestrowac w urzedzie pracy ale kolezanka powiedziala mi ze mnie tam opierdziela ze przez rok nie mialam ubezpieczenia bo nie mialam zdroowtnego :( a trzeba miec ciaglosc:(po to tez chce sie zarejestrowac by miec ubezpieczenie zdrowotne w razie czego wiadomo:(ale boje sie teraz :( oni tam mnie beda pytac o wszystko pewno a ja nie mam doswiadczenia tylko ciagle praca na czarno itd..:(

Gość OD TAKIEGO CHODZENIA
masakra

Gość rok temu się obroniłaś
ale przed czym? bo poziom i styl twojej wypowiedzi nie wskazuje na obronę pracy licencjackiej, a tym bardziej magisterskiej

Gość nie trzeba żadnej ciągłości
ja się zarejestrowałam po wielu latach niepracowania, potem znów miałam przerwę, potem znów się zarejestrowałam i tak w kółko, bo zależy mi tylko na ubezpieczeniu.

jeszcze dodam, że przez wiele lat nie byłam ubezpieczona - w końcu to tylko i wyłącznie moja sprawa.

Gość OD TAKIEGO CHODZENIA
to straszne ..jak mozna byc nieubezpieczonym../.zdarzaja sie takie przypadki jeszcze?

Gość \nie wirezeeee
ty CO PISZESZ ZE ZALEZY CI TYLKO NA UBEZPIECZENIU ile masz lat ?? za co zyjesz skoro nie pracujesz ??i nie masz nawet skladek do emerytury..masakra..za co ty zyjesz i ile masz lat ??szok

Nikt cię za nic nie opierdzieli, choć fakt faktem rejestracja w pupie nie służy wyłudzaniu ubezpieczenia i pracy na czarno.

mam sporo lat - i mam z czego żyć (nikt mnie nie utrzymuje).

Gość zalui556
sprawdza gdzie wczesniej pracowalas..rejestracja w pup trwa pol godziny chyba zanim wypelnisz wszystkie pozycje i gdzie wczesniej pracowalas musisz napisac ..wszystko!

Gość zalui556
sporo lat to pewno jestes juz po 30stce..pewno masz sponsora..proste .. ale skad bierzesz skladki na emeryture?przeciez z czego ty bedziesz potem miala emeryture??szok

Tak tak, teraz praca na czarno, a jak stuknie 60tka zostaniesz starą babą bez emerytury ciułającą w mopsie o chleb i cukier. No chyba że zwaliłaś się jakiemuś gachowi na łeb, to ok, byt masz.

Gość pracowalam w urzedze
idz po karte do rejestracji bez prawa do zasilku wez ze soba dowod osobisty stopien niepelnpspr jesli posiadasz prawo jazdy ostatni dyplom ukonczenia szkoly certfikaty jesli posiadasz nr nip jesli chcesz kogos pod soba ubezpieczyc to akt malzenstwa jesli malzonka a jesli dzieci to akt urodzenia

Gość zalui556
BOUZER DOBRZE MOWI .. z czego potem emeryture dostaniesz kretynko>?

Naprawdę tak trudno pojąć, że ktoś jest po prostu bogaty? Kasy mi starczy do końca życia. Mam gdzieś groszową emeryturę.

Gość zalui556
A JESLI SKONCZYLAM OPRÓCZ STUDIÓW jeszcze technika (mam oprócz dyplomu studiów dwa dyplomy technika czyli dwuletnicj szkol policealnych ) to mam zabrac tez wszystkie te dyplomy??czy wystarczy tylko studiów?

Gość DOOO zalui556
RERJESTRACJA W URZEDZIE TRWA CHYBA Z POL GODZINY A PODPISYWAC SIE MUSISZ CO MIESIAC I ZGLASZAC DO URZEDU W WYZNACZONYCH TERMINACH PRZEZ NICH !!!

Skoro masz tyle tej kasy, to nie pomyślałaś by pozyskać jakąś odpłatną poradę specjalistów w tej dziedzinie zamiast pytać się na takim forum o tak błahe rzeczy?

Nie co miesiąc a co trzy obecnie. W każdym razie tak jest w Warszawie.

co miesiac podpisuja sie tylko osoby z zasilkiem - a tobie nie przysluguje wiec co 3 mc bedziesz sie podpisywac;) a te dyplomy technika to zalezy od Cebie czy cchceesz im pokazac czy nie

Gość zalui556
DZIEKI A MUSZE PISAC IM GDZIE PRACOWALAM WCZESNIEJ a pracowalam na czarno:(

nie pisz gdziepracowalas jesli nie masz swiadectwa pracy/zaswiadczenia