Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissss pomóżżżżżżżcie

Jakie dodatki do suknie ślubnej

Polecane posty

http://www.visualchris.pl/suknie_slubne/10 model 314 jakie dodtaki, fryzura oraz bukiet dla takiej skromnej sukienki?? Pomóżcie dziewczyny, będę wdzięczna za kazdą sugestie :)

podnosze może jednak, któras doradzi

Ladna jest twoja suknia;:-) Jestes wysoka czy niska?To tej sukni raczej pasujA loki i nie proste wlosy. Mosze cos pol otwarte i pol spiete do gory. A bukiet w kolorze violet albo jasni liLa tez z srebnimy dodatkami. I maly bukiet. Bizuteria raczej tez srebna i nie Korale:-) (sry nie jestem z polski, dlatego tak zle pize)

wlosy moga byc generealnie fale, lekko podpiete do tylu. albo zupelnie rozpuszczone, postawilabym jednak na diadem, badz dodatek kwiatowy we wlosach niz welon, jesli diadem to juz nie bizuteria, jesl kwiat to delikatna bizuteria, kolczyki, naszyjnik...mniej znaczy lepiej.

Gość diadem czyli robimy
z Panny Młodej kwintesencję lalki Barbie ze szkiełkami na głowie??? a może jeszcze koronkowe kozaczki i solaryjna opalenizna???

wiesz jak wyglada diadem kolezanko?jest diadem i diadem sens w tym by wybrac ladny, delikatny i pasujacy...nie rozumiem dlaczego ludziom sie tak to kojarzy, chyba dlatego, ze widzieli tylko takie stylizacje...ze wszystkiego mozna zrobic cos jesli sie potrafi

Gość jesli ozdobna
klamra/wpinka z boku fryzury to diadem, to ja jestem biskup ;) Ktoś tu myli pojęcia, i jeszcze się awanturuje ;) Wyjątkowo agresywna z Ciebie osóbka, studiowizerunku, i chyba niepewna własnych kompetencji, a rozpanoszyałs się na forum jak we własnej chałupie ;)

Kobietki dziękuję bardzo za wszystkie opinie :) Jeśli chodzi o fryzurę to myślałam właśnie nad falami upiętymi na bok do tego delikatny, żywy kwiatek np. róża ecru. Welonu i diademu na 100% bym nie chciała ;) Wyszukałam na allegro taką biżuterie co sądzicie będzie pasować (z efektem AB wybrałam, ponieważ ta tasiemka pod biustem też jest z takim efektem) http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1532311830 http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1511135432

własnie dziewczyny zapomniałam dodać, że sukienka jest w kolorze ecru ;)

Gość dogadzacz
proponuje na wesele nie zakladac majtek to bedzie ciekawy dodatek

Gość hjhuhk
sądzę że ten zestaw będzie pasował :)