Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł1991

rozstanie

Polecane posty

Gość Paweł1991

Witam. Tydzień temu dokładnie 23 marca zerwała ze mną dziewczyna która bardzo kochałem. Do tej pory nie umie się pozbierać po tym rozstaniu. Mamy po 20 lat poznaliśmy się przypadkowo 25 kwietnia 2010 roku i od tam tej pory dużo rozmawialiśmy pisaliśmy itp a razem byliśmy od 10 września 2010 do 23 marca 2011. Zaczęło się od kłótni kilka dni przed przeklętym dniem pokłóciliśmy się i ona stwierdziła ze mi już nie ufa ale dalej mnie kocha. To był dla mnie duży cios próbowałem ratować związek ale ona nic nie chciała z tym robić i po kilku dniach napisała w smsie ze zrywa ze mną to do niej zadzwoniłem i powiedziałem by mi to przez tel powiedziała ale nie miała odwagi i nie powiedziała ale i tak zerwała ze mną. Powiedziała ze to ja ten związek rozwaliłem złoszcząc się o byle co nie dając jej swobody itp. a to nie jest prawa rzadko się złościłem i nie zakazywałem jej niczego. Robiłem wszystko by była szczęśliwa ze mną kupowałem jedne z droższych kwiatów, prezenty, poświęcałem się, zamiast do pracy to do niej jeździłem jak mnie potrzebowała itp poprostu poświęcałem jej dużo czasu ale ona stwierdziła ze to za mało i ze mi na niej nie zależy. Teraz to mnie nie chce znać zerwała ze mną jaki kolwiek kontakt zablokowała nk, zmieniła nr gg i tel a do jej domu nie chce przyjeżdżać bo niestety mieszkamy w innych miastach oddalonych o 20km gdzie dojazd jest ciężki i na darmo jeździć nie chce. Przez te 7 mies było nam bardzo dobrze rozumieliśmy się nawet bez słów te same upodobania, marzenia, wspólnych cech nie do zliczenia. Zerwała i na koniec jeszcze napisała ze nigdy do mnie nie wróci pomimo ze mnie dalej kocha tylko mi już nie ufa i nie umi mi zaufać jeszcze raz. Możecie mi doradzić jak ją odzyskać lub jak pozbierać się po stracie ukochanej osoby? W pewnym momencie już miałem myśli samobójcze.

Gość CzerwonaNaNiejSukienka
eh. rozstałam sie niedawno z facetem o Twoim imieniu i w Twoim wieku. też jesteśmy w dwóch różnych miastach. i też próbuje sie po tym pozbierać. kocham go mocno. sama też nie mam pojęcie jak go odzyskać. z chęcią bym Ci pomogła, ale ja sama nie wiem jak...