Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eygtryhur

RATUNKU!!- SAMA ZEPSUŁAM SOBIE CERĘ...

Polecane posty

Gość eygtryhur

miałam ładną cerę, ale oczywiscie pod wpływem filmików urodowych na YT zaczęłam ją jeszcze bardziej upiekszac w sensie pielegnacyjnym, czyli- stosowałąm różne kremy na dzień i na noc, kremy pod oczy, robiłam różne maseczki, myłam twarz mleczkami, płynami micelarnymi itp.....i wiecie co? Moja twarz wyglada znacznie gorzej... Mam kaszaki pod oczami(czego wczesniej nie miałam)... wyskakauja mi pryszcze co jakis czas.... I stan mojej cery naczynkowej- jeszcze sie pogorszył- mam wieksze zaczerwienienia.... Nie wiem, jak ratowac cerę?:( mam 22 lata:( Dziekuje za kazda wskazówke...

Gość eygtryhur
up

Gość sddddf
tez ma kaszaki ale hooj z tym, stara ejstem i mam w tylku jak wygladam

Gość Artur020
proponuje nałożyc maseczkę z papieru toaletowego w truskawki i kupy od łukasz21z.

Gość eygtryhur
artur20- a ty co pedale robisz na damskim forum? zazdroscisz ze nie jestes kobieta meska dziwko?:-O

Gość ,,..........,.,.,
Pure nature maseczka oriflame 50 ml. różówa jest ona biała i po nałożeniu robi sie skorupka.. któą trzeba dobrze zmyc a przed tym robiłam sobie swedish spa sae algae 75 ml. w pojemniczku jak krem w przezroczystym koloru lazurowego. Pomogło mi .. miałam kaszke na polickzach i wypryski mi się pokazywały a teraz mam spokuj

Gość Artur020
nakładaj wiecej tych swinstw to bedziesz maial dopiero purchawy. najladniejsze cery maja kobiety co nic nie staosuja na cere. juz ta kupa ci mniej zaszkodzi... glupote i proznosc po cerze poznasz

Gość Asia::::
pracuję w sklepie kosmetycznym , wiem cos o tym - cera naczynkowa nie lubi nadmiaru kosmetyków - powinnaś stosować delikatny krem na bazie wyciągu z kasztanowca i arniki ,wit pp ; nie wolno Ci używać większości kosmetyków zwłaszcza z kwasami owocowymi ,

Gość cera naczynkowa
to bardzo madre co zrobilas. tez mam cere naczynkowa i tylko do takiej i nie w nadmiarze musisz uzywac kosmetykow, bo jest bardzo delikatna

Gość eygtryhur
mam krem z AA nawilzajacy do cery wrazliwej na noc i krem z ziaji do cery naczynkowej na dzien.... demakijaz- zmywam twarz żelem do twarzy firmy AA, oczu nie maluje bo szczypie

Gość Małpa jakich mało.
a ja sie maluje od 12 r zycia :O teraz mam 18. codziennie puder, kiedys fluid badz puder w kremie teraz puder w kamieniu. masakra :O