Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magilla gorilla

PRZEDUZA UMOWE CZY NIE?

Polecane posty

Gość magilla gorilla

Witajcie Mam oytanie dot. umowy o prace Pracuje w Urzedzie Umowa wygasa mi za dwa dni tj 31 marca ostatni dzien przychodze do pracy I mam pytanie Cisza z kadr calkowita :( Nic nie wiem co robic Isc tam nie chce ( z roznych przyczyn ) a jestem klebkiem nerwow Co robic? Niby mam powiedziane ze 1 kwietnia mma stawic sie w pracy ale taka odp uzyskalam w zeszly piatek z komentarzem ze roznie moze byc :( Co robic?

Gość bo to jst tak moje panie
a co my wróżki? nie masz odwagi iść i zapytać? Nie bądź dupa wołowa.

Gość magilla gorilla
Kadrowa mi powiedziala ze 1 kwietnia da mi znac :( :-O Do tego czasu osiwieje przeciez Przepraszam za blad w tytule topiku PRZEDLUZA mialo byc rece mi z nerwow lataja

Gość magilla gorilla
up w gore odswiezam doradzcie

Gość nmj
a masz jakiś urlop do wykorzystania?

Gość magilla gorilla
tak dwa dni

Gość nmj
to myślę, że raczej powinni Ci przedłużyć umowę

Gość magilla gorilla
Tez tak slyszalam ale kurcze zawsze wszystko na ostatnia chwile mozna tak??? Powiedziala dokladnie w piatek w ten sposob Na razie nie mam zadnych wiesci ale roznie moze byc prosze przyjsc 1 kwietnia Na liscie podobno jestem Pani z Biura gdzie podpisuje liste powiedziala mi dzis ze nic nie wie zeby mialo mnie nie byc :-0 Alez kurka jak tak mozna czlowieka w niepewnosci 3mac??? Od piatku jak zombi chodze nie spie nie jem :(

Gość muminek105
według prawa muszą ci miesiąc przed powiedzieć czy przedłużają czy nie pewnie zapomnieli idź się spytaj

Gość nmj
jeśli będą chcieli z Toba rozwiązać umowe to zrobia to 31 marca a i tak przysługuje dwutygodniowe wypowiedzenie,więc tak czy inaczej będziesz musiała przyjść 1 kwietnia do pracy

Gość magilla gorilla
Nie zapomniec nie zapomnieli na pewno Umowa byla na czas okreslony do 31 marca 2011 I wtedy wiem ze jest dwutygodniowy okres wypowiedzenia Siedze jak na szpilkach Dochodza mnie sluchy ze niby ma byc ok ale w takim razie co znaczyly te slowa kadrowej ze roznie moze byc???? To mnie najbardziej niepokoi :(

Gość magilla gorilla
aha czyli jesli nic z tego to przychodze 1 kwietnia pracuje 2 tyg i koniec????

Gość nmj
ale ja nie wiem dlaczego ty panikujesz, 31 marca jeśli cie będą mieli zwolnic to poinformują, jeśli nie to nadal pracujesz

Gość magilla gorilla
Kurcze jeszcze 2 dni bezsennosci niepewnosci i 2 paczek fajek dziennie :( U mnie w miescie najwieksze bezrobocie w kraju :(