Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiollettttt

cialko do oceny

Polecane posty

wygladasz na 19, masz zajebiste pelne cycki (chyba ze to push-up), ale za to male wciecie w talii i plaski tylek. tak czy inaczej - zerznalbym Cie :)

Gość spóźniona ona
po co ludzie to robią? zdjęcia są beznadziejne, telefonem robione. Poucz się dzieciaku lepiej, albo pogadaj z kimś, bo wygląda jakbyś miała problem ze sobą.

Gość gupie kobiety
19- 22? bardzo ok jakies 7,8/10 ale jesli mam sie czepiac male cyce, małe wciecie w tali, tyłek móglby byc wiekszy

Gość gupie kobiety
ale to wszystko przycmiewa fakt ze jestes szczupla i jedrna 🖐️

Gość bezkształtna
mały biust,zero talii czy bioder,taka chudzinka wyglądasz na 14 lat

mnie się podoba, na ile wyglądasz, młodo, ale dokładnie nie potrafię określić :) gdybym miała wymienić co najmniej mi się podoba to niezbyt duży biust i małe wcięcie w pasie, ale to nie są w żadnym wypadku wady, tylko powiedziałabym najmniejsze atuty :)

Gość takiii
też bym powiedział że nasz ze 20 lat..ciałko niczego sobie,fajny tyłek:) Tomek12321 jesteś tak żałosny że brak słów,ciśnienie masz niezłe bo pukasz w jajko ręką,odwagi nie masz żeby spotkać się z jakąś laską..tube8 i siedz w domu czerstwiaku!

Gość fiollettttt
do spozniona ona- mam zaburzenia odzywiania i wypaczone wyobrazenie o sobie-szukam opinii innych aby stworzys swoja-mi sie wydaje,ze jestem gruba i tlusta.co do wyksztalcenia to mam podyplomowe juz dawno za soba na jagiellonskim wiec daruj sobie uniwersalne komentarze-troche wyluzuj i tolerancji nabierz...

takiii probujesz zapunktowac o dziewczyn wrazliwoscia na szerzace sie wokol chamstwo? jak dostajesz w ryja to tez mowisz 'masz szczescie ze nie chce cie bic, bo bym cie oddal'? :) wpadaj tu czesciej, poprawiasz ludziom humor.

Gość maskolako
na pewno mloda nie jestes! i na bank urodzilas juz dziecko, widac to jak nic po pasku pionowym na brzuchu. a poza tym brzydkie cialo, zero kobiecosci... brzydki brzuch, piersi moga byc, ale wiadomo, stanik robi swoje wiec nie zdziwie sie jak naprawde sa brzydkie... daje 4/10

Gość vaxdert
matko ty nie masz w ogole wciecia w tali... :o

oj nie nie, na pewno nie jesteś gruba i mówię to z ręką na sercu :) masz naprawdę jędrne ciało, zobacz ile masz lat, a ile inni ci dają :)

yyy.. kobieta z wykształceniem podyplomowym dodaje swoje zdjęcia na forum? ;> chyba kpisz..

Gość takiii
też bym powiedział że nasz ze 20 lat..ciałko niczego sobie,fajny tyłek:) Tomek12321 jesteś tak żałosny że brak słów,ciśnienie masz niezłe bo pukasz w jajko ręką,odwagi nie masz żeby spotkać się z jakąś laską..tube8 i siedz w domu czerstwiaku!

Gość fiollettttt
hahahha, a forum to tylko dla tepych ludzi:)hahaha

Gość yutgfhjhj
brzydkie majtki,brzuch okorpny,wyglada jak bys dziecko juz urodzila, ta prega taka wzdluz brzucha,sflaczaly i wciecia nie masz

Gość fiollettttt
mam nawet dwojke

Gość gupie kobiety
oo jezu nie zesrajcie sie z tymi zdjeciami na forum, potrzebuje anonimowych opini to daje, dzisias jaki problem ?:O kobieta z wykształceniem podypolomowym ma juz tylko pukac w klawiature na miscrosofcie i układac plan wykładu studentów :O

Gość ugimlop
to ty tez tepa jestes,skoro jestes na tym forum

Gość fiollettttt
a czemu krotka???

Gość fiollettttt
a moze mnie znasz?

Gość takiii
po prostu niszcze takich jak ty,tylko tu nie mam możliwości. Dziękuję