Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

dajcie jakis napis na koszulke na 30 urodziny

Polecane posty

coś typu "zmiana kodu 3 z przodu", "na mam 30 lat, mam 25 + Vat" itd... etc.. nie znam się, nic mi do głowy nie przychodzi, a potrzebuje inspiracji :) liczę na Wasza wyobraźnię :)

Gość ssssalsssa
mam 18 lat i 12 lat doświadczenia :-)

Gość 22334455
moze CHWD

Gość no to się uśmiałam
a masz może jakiś namiar na firmę, która robi nadruki na dobrej jakości koszulkach? też bym chciała taką kupić, ale żeby nie była to taka zwykła szeroka koszulka, tylko dobry jakościowo dopasowany t-shirt

Gość ssssalsssa
a czy ja powiedziałam że sama wymyśliłam, gdzieś widziałam, masz jakiś problem?

namairu niestety nie mam . tyle co w sieci i na allegro mozna znalezc. no i pewnie jedną z tych firm wybiorę. tylko na razie musze wybrac napis 😠

Gość łukasz21z
"sprzedaję kupy"

Gość jasne jak mucha
ŻYCIE DO PO 20-CE PŁYNIE, ŻYCIE PO 30-CE ZAPIERDALA, WIĘC KORZYSTAJ Z ZYCIA PÓKI MOŻESZ

Gość no to się uśmiałam
widzę, że trol przybył :-O idź przez zboże trolu :P ja szukam napisu na koszulki dla ojca i syna ale nie chcę "super tata" "super syn" bo to oklepane

Gość ARS haft
Firma ARS Haft zaprasza do współpracy. Zajmujemy się profesjonalnym haftem komputerowym zarówno promocyjno-reklamowym, jak i ozdobnym. Pracujemy na wysokiej jakości sprzęcie firmy TOYOTA. Posiadamy własne studio graficzne. Haftujemy na każdego rodzaju materiale (również na skórze) bezpośrednio lub w formie naszywki. Realizujemy zlecenia indywidualne już od jednej sztuki lub hurtowe.Oferujemy wysokiej jakości odzież reklamową.Gwarantujemy wysoką jakość, precyzję, i terminowość. * 46-100 Namysłów, Łączańska 11/29 * opolskie * Tel.: +48 514 417 866 * Tel. 2: 500 542 890 Anna Roll-Stafij, pozdrawiam

Gość no to się uśmiałam
Macie stronę www?

kurde chyba sama cos wymysle nie wiem moze takie : 20/30/40/.... * * niepotrzebne skreślić albo takimi" wołam"i 30 * a pod spodem drobnym druczkiem: * po przekroczeniu skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą bo niedługo będą Cię dotyczyly wszlkiego rodzaju schorzenia, z którego najgroźniejsze okaże się jednak TO, o którym ( jeżeli korzystasz z życia) jeszcze nie myślisz , więc korzystaj poki jeszcze możesz. nie wiem moze to debilne jest, ale jakos nic oryginalnego nie przychodzi mio do głowy :o

Gość gość
NIE JESTEM 30 LATKIEM.koszulki śmieszne, jak kto woli, koszulki,fajniutkie ,śmieszne,no i tylko tu tak tanio,koszulka z nadrukiem,technika sitodruk, wykonane w Polsce http://www.rockmaniak.pl/product-pol-64-NIE-JESTEM-30-LATKIEM-koszulki-smieszne-jak-kto-woli-koszulki-fajniutkie-smieszne-no-i-tylko-tu-tak-tanio-koszulka-z-nadrukiem-technika-sitodruk-wykonane-w-Polsce.html Te i wiele innych na specjalne okazje dostępne na stronie rockmaniak.pl

Gość gość
na trzydzieste urodziny chuuj ci w d*pe od małzonki i rodziny

Gość gość
a on powinien się zrewanzować napisem: dziękuje,chuuja przyjmuje i zycze wam tego samego tylko wiekszego od mojego

Gość gość
wszyscy goscie powinni mieć koszulki z napisem: jesteśmy chuujami bo rodzina to nie jest wagina

Gość gość
ZMIANA KODU ,3 Z PRZODU ! ;)

Gość gość
Jakieś dwa miesiące temu kupowałam t-shirt dla chłopaka na zobaczsam.pl, mają tam na prawdę śmieszne nadruki, myślę że warto zerknąć może się zainspirujesz ;)

Gość gość
Jakieś dwa miesiące temu kupowałam t-shirt dla mojego chłopaka na zobaczsam.pl, mają tam na prawdę śmieszne koszulki,myślę że warto zerknąć może coś Cię zainspiruje ;)

Gość gość_Emilka88
Dla faceta czy kobiety? Bardzo fajne koszulki z napisami dla kobiet są tutaj http://koszulkowo.com/kategoria/jestem-kobieta - zajrzyj sobie. Co do samego pomysłu na napis na 30-stkę to nie trzymałabym się tak kurczowo tej cyferki - są świetne napisy na tę okazję bez przypominania tejże liczby, która dla niektórych jest czymś z czego nie są dumni :P

Gość gempis
Jedyne co mi przychodzi na myśl to - http://www.heyyhoo.com/ I nie ma co ukrywać, że to kwestia osoby, tego jaka jest - nie każdej będzie pasowała dokładnie taka sama koszulka. Raczej starajcie się dopasowywać to pod typ charakteru.

Gość Herebdo
Ja poleca www.sferakoszulek.pl - mają masę fajnych haseł, ale w razie czego można zrobić swój wzór za baaardzo niską cenę :P i jakościowo dają radę, nawet bardzo!!

Gość gość
z przodu ,"sexy 18-nastka" ,a z tyłu "z 12 letnim doswiadczeniem życiowym"

Gość demokuś
dobre! a w sferze koszulek też mają super wzory urodzinowe!!

Gość gośka871
Tutaj https://stimago.pl można kupić koszulki z gotowymi napisami. Można też podpatrzeć jakiś napis czy obrazek i stworzyć własny projekt. Wszystko zależy od nas. Plusem jest to, że mają tam koszulki naprawdę doskonałej jakości w atrakcyjnej cenie.

Gość ziozyzia
no a ja uważam, ze własny nadruk/napis to jedynie kiedy naprawdę ma się pomysł alboi talent do własnych projektów, ale wiekszosc tych z wlasnej weny ostatecznie kiepsko wyglada, dlatego ja kupilam chlopakowi w pewnym sensie gtowca na didwear.com i tak t-shirt byl wyjatkowy, bo on robi zdjecia, a wybralam akurat cos specjalnie dla fotografow :)))