Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaallllaaa

Opieprzanie przez faceta...

Polecane posty

Gość laaallllaaa

Jestem w 3-letnim związku z facetem. Wszystko jest cacy dopóki nie mam jakiegoś problemu, z czymś sobie nie radze, mam stresy. Wtedy to mój facet mnie opieprza zamiast pomóc...Jest zły , że sobie z czymś nie radzę, czegoś nie umiem załatwić....On mi nie pomaga, tylko krzyczy, żebym sama wzięła się w garść.

Gość laaallllaaa
też tak macie???

Gość sędziwa pod każdym względem
absolutnie nie - u nas każdy problem jest naszym wspólnym problemem, nawet jak się czasem zapomnę (bo np. problem de fakto dotyczy bezpośrednio mnie) i mówię że mam kłopot i nie wiem co z tym zrobić to on mnie ochrzania, ale nie dlatego że nie umiem sobie z problemem poradzić tylko dlatego że to nie ja mam kłopot tylko MY mamy kłopot i razem damy sobie z nim radę i zawsze mnie wspiera i mi pomaga (ja jego rownież - ten Twój facet to jakiś skrajny egoista -nie wyobrażam sobie związku z kimś takim

Gość lambadalamnna
ja wtedy prosze o pomoc kogoś innego, bo wiem, że mój tylko na mnie nakrzyczy....zero pomocy czy współczucia.

Gość laaallllaaa
Jego wkurza, że ja sobie z czymś nie radzę, że obciążam go swoimi problemami, że powinnam sobie sama poradzić. Ja myślę, że on jest słaby i i tak nie umiałby mi pomóc lub kosztowałoby go to sporo zachodu.

tylko że jak komuś na kimś naprawdę zależy to ta osoba zrobi wszystko żeby pomóc tej drugiej - przykro mi autorko ale jak dla mnie Twój facet może i kocha ale tylko siebie

Gość laaallllaaa
No pod tym względem to egoista...albo nie umie mi pomóc i dlatego reaguje w ten a nie inny sposób.Męska duma, że tak powiem..nie przyznam się, że nie dam rady pomóc więc nakrzycze, żeś sama powinna to ogarnąć.

nie zgodzę się z Toba - a myślisz że mój facet ma na wszystko złotą receptę - nie - czasem i tak muszę sama coś wykombinowac, ale on ze mną jest i przytula i podrzuca jakieś pomysły czasem nie trafione, ale zawsze co dwie głowy to nie jedna... nie wiem, ale ja bym się bała być w związku z kimś kto ma mnie w dupie kiedy go naprawdę potrzebuje, zresztą.... dla mnie to nie jest związek tylko jakiś układ "na dobre"... związek, jest "na dobre i na złe" a dowodem miłości i oddania drugiej osoby są właśnie sytuacje kiedy dobrze nie jest