Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jewelonek;]

kur****!!!!

Polecane posty

Gość Jewelonek;]

Witam serdecznie! W niedziele strasznie zaczeło mnie boleć w prawym podbrzuszu. Dzis jest juz wtorek a ja nadal czuje tam ból lecz juz nie tak silny. Dzis z rana po przebudzeniu bolał mnie cały brzuch,był twardy,było mi nie dobrze ale nie wymiotowałam. Czułam sie strasznie osłabiona. Wziełam gastrolit i trillac. teraz czuje sie juz lepiej ale bol w prawym podbrzuszu nie ustapil i prominiuje czasami az do krzyza. Dodam,ze okolo 4 lata temu miałam torbiel w prawym jajniku,ktora znikła po tabletkach. Ostatnie usg brzucha mialam robione pod koniec listopada ale nic nie wykazało. Wtedy tez zaczelam brac tabletki anty sylwie30,ktore odstawilam po kilku dniach bo bardzo bolała mnie po nich głowa.Bardzo sie boje bo nie wiem co mi jest...Brzuch nie boli mnie przy uciskaniu mimo tego czesto jest wzdety. Martwi mnie to skad wziely sie te nudnosci...W ciazy raczej nie jestem gdyz ok dwoch tygodni temu skonczyl mi sie dosc obfity okres. Wspolzyjemy z chlopakiem zabezpieczajac sie prezerwatywa,nie doszlo do jej pekniecia. Dodam,ze mam 19 lat. Z góry dziekuje za odpowiedz!

Gość Jewelonek;]
Offerma wypier*** stad...Idz sie uzalać gdzies indziej.

Gość wyrostek
może?