Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulilaaa

Proszę o 2ważne zdania po angielsku. DLA EKSPERTÓW.

Polecane posty

Gość Paulilaaa

Sytuacja jest taka: mężczyzna mojej przyjaciółki nie zainteresował się dlaczego Ona miała wczoraj bardzo złu nastroój i doła. Nie zapytał o to., Dzisiaj ona chce napisać coś takiego - ale ma to wyjść tak niby żartem, niby serio: WCZORAJ BYŁAM ZŁA, A DZISIAJ JESTEM JESZCZE BARDZIEJ. A DLATEGO, ZE WCZORAJ JAK BYLAM ZLA, TO NIE ZAPYTALES "DLACZEGO" I DLATEGO JESTEM WIEC DZISIAJ ZLA DWA RAZY. ;)

Gość parela
sorry oni sie porozumiewaja na migi??:o

Gość Paulilaaa
Nie wiem, prosiła mnie, więc przekazuję. :)

Gość parela
Jak jest taka zła to niech podszlifuje angielski bedzie jej łatwiej porozumiec sie z gosciem.

Gość no zal.co.uk ale przetlumacze
WCZORAJ BYŁAM ZŁA, A DZISIAJ JESTEM JESZCZE BARDZIEJ. A DLATEGO, ZE WCZORAJ JAK BYLAM ZLA, TO NIE ZAPYTALES "DLACZEGO" I DLATEGO JESTEM WIEC DZISIAJ ZLA DWA RAZY i was upset yesterday , but today im even more upset. and it is all because yesterday when i was upset you did not even ask why so today im upset two times more/double than yesterday - nie wiem czy ostatnia czesc zakuma :O.

Gość maslo maslane ale ok
I was mad yesterday. Today, I am even more mad. Because you didnt ask me what was wrong yesterday. So i am double mad today.

Gość aj tam aj tam olaboga
I was angry yesterday and today I am even angrier because you didn't even ask why I was angry. That's why today I am angry twice as much.

i was upset yesterday , but today im even more upset. and it is all because yesterday when i was upset you did not even ask why so today im upset even more than yesterday . mozna tez uzyc slowa mad.

I was angry yesterday and today I am even angrier because you didn't even ask why I was angry. That's why today I am angry twice as much. to najlepsze!!!

Gość maslo maslane ale ok
no i po polsku i po angielsku to rzmi jak doopa :O niech napisze I was mad/angry/upset yesterday. I think it was really inconsiderate of you not to ask me what was wrong. It hurt my feelings a lot. Sens taki sam ale juz brzmi lepiej

Gość maliboo.
niech zgadne jej mezczyzna jest z Indii, Pakistanu lub tudziez innego egzotycznego kraju?

Gość Paulilaaa
Dzękuję serdecznie, już jej wysłałam. :P

Gość piekarka
Boszsz, ja po polsku ledwie się orientują o co jej chodzi, hahaha. Nie dziwne, że Twoja kumpela musi szukać poza granicami kraju chłopa, Polacy na pewno jej nie rozumieją :D

Gość Paulilaaa
Maliboo - na szczęście nie. :P Chociaż Indiami by pewnie nie pogardziła - fanka bolly.

Gość maliboo.
glupia to jest ta cala zabawa w smsy Niech mu to normalnie powie do diaska, wczoraj juz mu powinna byla powiedziec a nie czekac az on sie domysli i zareaguje. nie cierpie takich glupich kobiecych zagrywek komlikujacych wszystkim zycie

Gość nooooooooooooooo :)
a po co ona chc mu to napisac? chce go wprowadzic w poczucie winy ze sie nie pyta?

Gość maliboo.
a moge zapytac jakiej narodowosci jest jej ukochany?

jest niemcem, żydowskiego pochodzenia mieszkajacym w hiszpani i krecacym filmy bollywood we włoszech :) ma ojca pakinstanczyka i matke francuzke :P szuka zony Polki i rosyjskiej kochanki aby cała jego rodzina była wystarczajaco pogmatwana :)

Gość Paulilaaa
Anglik. Rodowity.

w jaki jezyku oni sie porozumiewaja i jak?

Gość Paulilaaa
Angielski. Tyle na ile.