Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce1234

oceńcie czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość słońce1234

Chłopak wczoraj mi powiedział że chce być z e mną. dziś mi napisał że chce być ze mną ale jeszcze nie teraz. Ze na razie nie chce mieć dziewczyny. A w niedziele mówił mi że będzie do mnie przyjeżdzał i że mnie kocha. Ma sto odmian na godzine. Czy to jest normalne zachowanie? czy jak byście kogoś kochali czekalibyście na moim miejscu na osobę na której wam zależy czy dać sobie z nim spokój?

lepiej da sobie spokój. Ale nie odrazu porozmawiaj z nim szczerze i spytaj się go o KONKRETY, "powiedz, chłopaku o co Ci chodzi" żebyś wiedziała na czym stoisz. Jeżeli będzie się wymigiwał typu nie jest gotowy, czy coś daj sobie spokój na takich nie warto marnować życia.

Gość słońce1234
On tego nie powiedział mi wprost tylko przez smsy taki9e rzeczy mi pisze aajk rozmawiamy to mówi że chce być ze mną.

no to mówie, porozmawiaj z nim i dowiedz sie dokładnie czego od ciebie oczekuje:o, jakiś gówniarz chyba bo normalna osoba się tak nie zachouje :(

Gość sigma31
a ile on ma lat?

Gość słońce1234
ma 20 lat i jak tak się zachowuje to nie mogę tego już wytrzymać bo się mną bawi

Gość słońce1234
piszcie swoję opinie