Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza

jakie macie rodowody?

Polecane posty

Witam 馃尲 Oto m贸j nowy w膮tek, w kt贸rym b臋d臋 si臋 was pyta膰 o ZWIERZ臉 I RO艢LIN臉 - no na odwr贸t ale bez znaczenia. Ustal臋 wam rodow贸d - czy go macie i czy mo偶ecie dosta膰 sta艂膮 prac臋 z rodowodu. No to zaczynamy. M艂ode osoby niech si臋 zg艂aszaj膮 RO艢LINA I ZWIERZ臉 i powiem wam czy macie rodow贸d i czy dostaniecie z niego sta艂膮 prac臋. START!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
No s艂uchajcie dalej - zw艂aszcza tak 15 lat - co tu robi膰 dalej? Ja bym stawia艂a rodowody teraz gdybym wr贸ci艂a do szko艂y wiecie i bym m贸wi艂a czego si臋 uczy膰 , 偶eby dosta膰 sta艂膮 prac臋 i tyle. Ludzie nie mog膮 latami znale藕膰 pracy - my艣licie, 偶e to z艂e? A jak macie rodow贸d to musicie za m膮偶 wyj艣膰 NA DZIECi za byle kogo. I to jest s艂uszne. A reszta nie i tyle. AMEN. No zawsze po co艣 ten rodow贸d by by艂. W szkole tak bym robi艂a, gdzie indziej - hmmm zale偶y, ale tu mog臋 zrobi膰 tylko to co w szkole bym robi艂a i tyle. No to kto pierwszy - prosz臋 poda膰 SWOJ膭 ro艣lin臋 i zwierz臋. Kim chcia艂by艣 by膰 gdyby艣 by艂 ro艣lin膮 i zwier偶臋ciem czy czym si臋 czujesz i takie tam rzeczy...

Udost臋pnij ten post

Maj膮c sta艂a prac臋 z RODOWODU wiecie - mo偶ecie np. zostawi膰 obecn膮 prac臋 i sta膰 sobie o sta艂膮 prac臋 i ZNAJDZIECIE powody, dla kt贸rych warto to zrobi膰 i tyle. To jest wa偶ne. A jeszcze wa偶niejsze jest wyda膰 si臋 za byle kogo na dzieci. Niby dopust, ale to mo偶esz z rodowodu i co jest jeszcze w tym 偶yciu? No pieni膮dze. Ale to jest skomplikowane wiecie. Z ro艣liny i zwierz臋cia jest sta艂a praca. Z niczego wi臋cej. I niby wtedy jeste艣 Niemcem jak masz rodow贸d, ale nie do ko艅ca. Jeste艣 zachodni na pewno. Wtedy tak. Chyba, 偶e masz rodow贸d od Maryji, ale to si臋 wyr贸wna kiedy艣 wszystko bo na Zachodzie te偶 b臋dzie Maryja tylko p贸偶niej z wielkich objawie艅 i kiedy艣 b臋dzie tu Zach贸d ju偶 wsz臋dzie, ale nie przy naszej w艂adzy. I tyle. Ja b臋d臋 dawa膰 rodowody wiecie tym w Polsce, kt贸rzy s膮 zachodni i maj膮 du偶o pracy 偶eby im nikt tej pracy nie zniszczy艂. 1 zaw贸d na razie mam. Dobry lekarz, nauczyciel mo偶e sobie wzi膮膰 OD BOGA bezpo艣rednio rodow贸d jak jest Ok wszystko, a z zawodu ka偶dy ma w Polsce z 1 zawodu. Tylko z jednego i tylko tak, 偶e Polski nie niszczy tylko na plus. 呕eby mu si臋 nic nie sta艂o. No to tak maj膮 rodowody od Boga nawet - od Pana Jezusa. A reszta niech robi se co chce. Tacy s膮 :(

Udost臋pnij ten post

O pasterz owiec - lew i stokrotka - nie pasuje zupe艂nie. Jak chcesz z tego dosta膰 sta艂a prac臋? Albo masz z艂e zwierz臋 albo z艂膮 ro艣lin臋. Ro艣lin臋 masz ode mnie. Ale ja mia艂am wilka i stokrotk臋 czy nied偶wiedzia i stokrotk臋 no te偶 nie do ko艅ca pasowa艂o bo mia艂am 藕le podany rodow贸d. Niby dobrze, a w sumie 藕le bo ze zwierz臋tami a rodowody s膮 od 艣wi臋tych. No to by艣 musia艂 mie膰 rodow贸d z jakiego艣 pustelnika - ale to masz ode mnie zaburzenie Pasterzu. Pomy艣l - wilkiem by艣 nie m贸g艂 by膰? Albo lisem. Albo czym艣 tam? Na pewno jeste艣 lwem i stokrotk膮? Jeste艣 zaburzony i tyle :( Oto moja DIAGNOZA. :(

Udost臋pnij ten post

Lew i kaktus, lew i nie wiem r贸偶a - lew i r贸偶a to by pasowa艂o co艣 przy w艂adzy. A lew i stokrotka? Czy cos Ci dolega Pasterzu Owiec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillalli
ale pierdolisz g艂upoty:)

Udost臋pnij ten post

No wiecie Skrzyd艂o Sowy tu by艂o - to my艣l臋, ze co艣 z lasem . Sk膮d on ma tego lwa to te偶 nie wiem ale cos z lasem by艣 powinien dosta膰 albo co艣 przy w艂adzy - przy kim艣 z w艂adzy. I to by tak pasowa艂o, ale ten lew i stokrotka wiesz to chyba nie za dobrze wymysli艂e艣 - chyba si臋 sugerujesz ksywk膮 wiesz, a to nie wolno. Imi臋 i nazwisko i tak si臋 my艣li. Czasem masz z艂e imi臋 jak ja , ja mam dat臋 urodzenia nawet z艂膮 widzisz, to jak ja rodow贸d mog臋 mie膰 dobry, ale mia艂am PRAWIE DOBRY bo mia艂am by膰 od Jana Chrzciciela i co wtedy? Zwierz臋 le艣ne i ro艣lina le艣na by by艂a. A nawet mam miejsce urodzenia wpisane 藕le bo gdyby mi powiedzieli prawd臋 te偶 bym by艂a normalna, a tak nie i koniec. Ty masz cos z lasu jak ja i tyle. Wiesz kim m贸g艂by艣 by膰 na pewno? Pszczelarzem. My艣la艂e艣 nad tym? I by Ci powinno to i艣膰. Ja te偶 bym mog艂a pszczo艂y hodowa膰 i nic by mi nie zrobi艂y. A czasem r贸偶nie to bywa...

Udost臋pnij ten post

Nie zgadza艂oby mi sie tez wiesz- zwierz臋 le艣ne bym mia艂a, a ro艣lin臋 poln膮. I tyle. Nie zgadza艂oby mi si臋 i tak. Zostawa艂aby mi 艣w. El偶bieta. Nici z Jana Chrzciciela. No ale by艂o jak by艂o. A ten Rzym po co mi by艂? 呕eby mi musieli na mieszkanie sk艂ada膰 i tyle? I t臋 El偶biet臋 wymy艣li艂am wiecie, ale te wilki mnie po偶ar艂y rzymskie bo mia艂am by膰 od Jana Chrzciciela i wtedy nie macie szans, a tak to mnie PO呕ARLI艢CIE Polaki wstr臋tne wilki - ale ju偶 sie nie dam i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 collybabe
tulipan i kot

Udost臋pnij ten post

Lew i palma kokosowa? To brzmi jak Yetti. Nie wiem - jak cz艂owiek 艣niegu i tyle. Jak ty masz lwa to ja mam Yetti i palm臋 kokosow膮 na ciebie. Ale czy yetti to jest zwierz臋 czy cz艂owiek. Niemniej patrzcie - pasterza idzie tym ogra膰 i tyle. A mnie mo偶na ogra膰 tylko ro艣lin膮. Ale jak膮. METASEKWOJA zostaje - bo wiecie ja przerabia艂am ju偶 najwy偶sze drzewa 艣wiata - no i to tak tyle ile ta metasekwoja, ale w Polsce nie ro艣nie. Chromoli膰 j膮 i tyle :(

Udost臋pnij ten post

tulip i kot - nie pasuje - 藕le wszystko. Te偶 nie dostaniesz sta艂ej pracy z rodowodu. To musi IDEALNIE pasowac i tyle. Jeszcze to obmy艣l臋 jak to u mnie mia艂o by膰. Na pewno mia艂am mie膰 jab艂o艅 wiecie i mia艂am t臋 jab艂o艅 bardzo d艂ugo, ulubion膮 , siedzia艂am na niej, a偶 mi matka j膮 艣cie艂a i przerzuci艂am si臋 na d臋ba - tego nikt nie ruszy. Bo zdech艂a jab艂onka. No i 藕le zrobi艂am. Mia艂am se now膮 posadzi膰 i tyle. I tak mia艂am sta膰, a zwierz臋? nie mam poj臋cia. brak i tyle. I to jest dobrze. I wtedy by艂by Jan Chrzciciel pewnie. Ale oko艂o 15 roku 偶ycia zrobi艂 si臋 d膮b i nic z wszystkiego BO W ZASADZIE jak od 艣wi臋tego to zwierz臋cia nie powinno by膰 i to jest OK dla rodowodu bo on jest wyj艣膰 za m膮偶/o偶eni膰 si臋 na dzieci, ale do sta艂ej pracy potrzebne jest zwierz臋. No i jak si臋 nie zgadza ro艣lina i zwierz臋 to nie mo偶na mie膰 sta艂ej pracy z rodowodu. Trzeba szuka膰 inaczej, a jak jest najlepiej? Tak w艂a艣nie. I to si臋 nic nie stanie, a ja ju偶 mia艂am s艂uchajcie tyle k艂opot贸w, 偶e to si臋 nie da i tyle i wiem, 偶e najlepiej jest mie膰 sta艂膮 prace z rodowodu i tyle. Po prostu to wiem z do艣wiadczenia. Takie 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e ja
poziomka 艂asica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sezammm
Co to s膮 te rodowody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Muzeumianka vel prawa-tywa
Jezus, ja nic z tego nie rozumiem, Czy ona pisze po Niemiecku??

Udost臋pnij ten post

do collybabe - a jeste艣 ro艣lin膮 czy zwierz臋ciem bo pilnuj sobie czym jeste艣 i z tego dostaniesz sta艂a prac臋 jak RO艢LIN膭 jeste艣 wiesz. A zwierz臋ciem to musi ci si臋 zgadza膰 wiesz. Np. tulipan i co艣 malutkiego - nie wiem - biedroneczka. Pasuje? Malutki kwiatek i malutki bezkr臋gowiec i gra. Ale kot? Niby mo偶e by膰 w ogr贸dku, ale nie wiem - a tulipan w doniczce? W ogr贸dku nie? Ale je艣li tulipan to dostanie sta艂膮 prac臋 z rodowodu, ale je艣li ten kot to nie i tyle. Bo co kot robi w ogr贸dku. Chrab膮szcz jaki艣 by pasowa艂. Byle co - ale kot?

Udost臋pnij ten post

poziomka i 艂asica - te偶 nie za bardzo. Poziomka i motylek jaki艣. 艁asica. Teraz zale偶y czy jeste艣 poziomk膮 czy 艂asic膮. napisz. Poziomk膮 dostaniesz sta艂膮 prac膮 - 艂asic膮 musi ci zgadza膰. Musi si臋 zgadza膰. Do stokrotki zaj膮c by pasowa艂. Nic z tego. Ale to nie by艂a moja pierwsza ro艣lina - pierwsz膮 by艂o drzewo. Jakie wy macie ro艣liny malutkie. Co艣 strasznego :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sluzebnica Janka
Owca a ja? Krokodyl i pokrzywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e ja
poziomka 艂asica no mam sta艂膮 prac臋 i musia艂a mi 'zgadza膰' si臋 troche skaka艂em po r贸偶nych a偶 znalaz艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praawdziwaaaowwwieczczkabozzza
S艂onecznik i pantera - znowu nic. Kurde ro艣liny macie Ok, ale zwierz臋ta POTWORY. Ja w og贸le prawid艂owo nie mia艂am zwierz臋cia przy ro艣linie d膮b. A tu - ma艂e ro艣linki i takie zwierz臋ta - to daleko do 艣wi臋tych macie. I tyle. teraz musze przemy艣le膰 moje siostry adoptowane. Co one mia艂y. Ro艣liny nie mia艂y bo 艣wi臋ty z pustyni. Mia艂y zwierz臋 - ro艣liny nie mia艂y - co tam ro艣nie na pustyni wiecie i si臋 powiesi艂y obydwie. Ro艣lina najwa偶niejsza , zapami臋tajcie to sobie i tyle. Takie ostrze偶enie moje, 偶e to nie s膮 偶arty. A teraz ze zwierz臋cia jest 艣wi臋ty. Od jakich to 艣wi臋tych wy jeste艣cie, co? Pantera i s艂onecznik - mo偶e 艣w. Franciszek z Asy偶u? A reszta to poj臋cia nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boze jak ten czas leciiiiiii
drzewo cytrynowe (ew niezapominajka ) owieczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sezammm
O jakie rodowody chodzi?

Udost臋pnij ten post

Poziomka i 艂asica to ci si臋 zgadza? Poziomka i co艣 w lesie ma艂ego. Nie wiem co. Musia艂abym do ksi膮偶ki zerkn膮膰. Na pewno nie 艂asica. Bez sensu. Co艣 co ogrywa. Nawet sarna by pasowa艂o. Co艣 z lasu ale szlachetnego. I wtedy masz np. 艣w. Juda Tadeusz, a 艂asica to nie wiem w og贸le co robi. Ma艂a sarenka jaka艣 i poziomka. Albo zaj膮czek ma艂y. Co艣 takiego. ?

Udost臋pnij ten post

drzewo cytrynowe i owieczka to jeste艣 owieczk膮 i pi razy oko jeste艣 od 艣w. Edyty Stein i tyle. Mo偶esz by膰 i tyle. Bo tez by艂a owc膮 i tyle. I te偶 mia艂a rodow贸d. W rodowodzie mia艂a drzewo i by艂a od Zacheusza z Ewangelii co na drzewie siedzia艂 i tyle. I tak sie nawr贸ci艂a jak on. Dlatego nie mia艂a ro艣liny i nie chcieli w Niemczech jej za Niemk臋 uzna膰 i st膮d ma tam teraz tyle pomnik贸w bo jej mieli to drzewo uzna膰. To ma rodow贸d niedaleko mnie i tyle. I gdyby nie ten Zacheusz to po niej, a tak j膮 uratowa艂. A to tam niemieckie pierdo艂y si臋 艣miali z tego, a to prawda jest wszystko. I si臋 ochrzci艂a z pomp膮 i wszystko pasuje. I jak sko艅czy艂a - przez drzewo. Drzewo to marny koniec i tyle. Po偶yjemy zobaczymy. Ale dos艂ownie.

Udost臋pnij ten post

No rodowody sa na o偶enek na dzieci i sta艂a prac臋 w 偶yciu. Najwa偶niejsze. Wiecie ja musz臋 sta膰 o drzewo bo jak nie b臋d臋 sta艂a o drzewo to po moim bracie adopotwanym chyba, 偶e ksi膮偶k臋 sobie kupicie to si臋 tak ro艣lin臋 czy zwierz臋 ogrywa i mo偶na stac o co艣 innego. tak 偶eby pasowa艂o - poczyta膰 sobie , pomy艣le膰 , 偶eby pasowa艂o i zeby by艂a sta艂a praca. I jaki 艣wi臋ty do tego by pasowa艂 i wszystko gra. I jest rodow贸d i na dzieci nale偶y si臋 wyda膰 i wszystko Ok. A tak to mo偶na sobie robi膰 wiele i tyle.

Udost臋pnij ten post