Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza

jakie macie rodowody?

Polecane posty

Go艣膰 collybabe
no to baobab i slon. Pasuje? Duze i z Afryki :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Armancio1120
NO i na przyk艂ad se powiem hiena i palma no i co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praawdziwaaaowwwieczczkabozzza
Powiem wam , 偶e drzewo nalezy ogra膰. I tyle. Nie nale偶y sta膰 o drzewo bo to marny koniec jest i tyle. Nie wiem czemu. No ja mia艂am stokrotk臋 siln膮 bardzo od matki - patrzcie wielki d膮b i malutka stokrotka, ale od 2005 tak silna, 偶e chyba silniejsza od tego d臋bu wiecie. Po matce biologicznej wszystko. I dobrze. I wszystko pasuje. Powinien by膰 inny kwiatek 艂膮kowy ale z jej imienia zosta艂a stokrotka i tyle. Bo inny kwiatek po polsku to jej imi臋, a to w popularnej wersji musi by膰. i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sezammm
Nigdy o czym艣 takim nie s艂ysza艂am. Przeczyta艂a艣 o tym w jakiej艣 ksi膮偶ce czy jak??

Udost臋pnij ten post

Do 艂asicy bym da艂a chabra albo oset bym da艂a do 艂asicy - co艣 polnego, nie? Tulipan do 艂asicy? Jak uwa偶acie? Pasuje to? Trzebaby poczyta膰 na pewno i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sluzebnica Janka
Owca ty sie lecz bo masz tasiemca chyba w pryku:O

Udost臋pnij ten post

Wiecie - powiem wa, 偶e najcenniejszy jest rodow贸d od Maryji i Pana Jezusa. Bo wiecie - z tego ostatniego wraca si臋 do zawodu. Od Maryji to czasem za ma艂o, ale z rodowodu od Pana Jezusa to mo偶na wr贸ci膰 do danego zawodu - nawet niejeden ksi膮dz by wr贸ci艂 - ale to jest tylko lekarz, nauczyciel i ksi膮dz. W SUMIE - egzorcysta tak si臋 liczy a praca sta艂a - rozgrzeszenie. Tylko z rodowodem by niekt贸rzy wr贸cili, a tak? I tyle. Mo偶e takich spotkam, a mog臋 je nadawa膰 i tyle. I wiecie - mimo wszystko m贸j ojciec biologiczny by艂 m膮drzejszy od Polak贸w i tyle. I koniec. I wylecia艂 za mnie i tyle. Niby nie tylko, ale g艂贸wnie i tyle. I s艂usznie bo mia艂 mnie nie robi膰 i tyle. Kiedy艣 b臋dzie gorzko za艂owa艂 i tyle. Mo偶e ju偶 偶a艂uje i tyle. Nie wiadomo.

Udost臋pnij ten post

Wiecie - ja tylko napisz臋 , 偶e 艣wi臋tego mo偶na sobie poprawi膰 te偶 ale trzeba doj艣膰 do kogo艣 kto ma mapy rodowodowe i z kim ten 艣wi臋ty jest powi膮zany i tak dalej i tak te moje siostry pope艂ni艂y samob贸jstwo. Mia艂y sobie ODE MNIE poprawi膰 艣wi臋tych. Moj膮 艣wi臋t膮 znalaz艂y i mia艂y i艣膰 do 呕yd贸w - do Biblii - bo to jest po to, 偶eby by膰 coraz bli偶ej Boga. No to ode mnie mog艂y mie膰 艣w. Francisza , 艣w. Klar臋 - byle kogo. I to widzia艂y, ale chcia艂y swoich 艣wi臋tych, 偶eby trzyma膰 si臋 razem i to zrobi艂y 藕le i si臋 zabi艂y. One mia艂y po prostu sta膰 o siebie, ale nie robi膰 za nie wiem co. I to zrobi艂y 藕le. 艢wi臋ci mieli by膰 wa偶niejsi ni偶 one - a one by艂y takie inne. Mia艂y sobie rozdzieli膰 tych 艣wi臋tych. I tyle. I sobie ich poprawia膰 na lepszych, mie膰 ro艣liny. Na tym polega zycie. A one? One si臋 zabi艂y za rodow贸d i tyle. Czasem od osoby mo偶na sobie poprawi膰, a czasem z map. Ale to w Niemczech s膮 mapy. Ja b臋d臋 mie膰 kiedy艣 mapy, ale nie teraz. I zaczn臋 od moich braci bli偶niak贸w i oni dostan膮 pierwsi ode mnie pozmieniane rodowody bo nigdy nie b臋d膮 rz膮dzi膰 bo nie i ju偶. Ale b臋d膮 mie膰 biblijne - skomplikowane, ja ju偶 to wszystko wiem jak to b臋dzie teraz. I b臋d膮 bardzo wysoko bo na to zas艂u偶yli. I si臋 uratowali cudem. Jeden. Bo maj膮 z艂e imiona. Ja te偶 przez to tego jednego ratowa艂am. Tego drugiego mo偶na tylko WY艁膭CZY膯 - jak 艣wiat艂o. I tyle. I tak bli偶niak贸w rozdzielono i jacy s膮? W sumie - tacy sami. Jeden bo Polska, a ten drugi TAKI SAM WIECIE, ale go nie dadz膮. Zabij膮, ale nie dadz膮. G艂upi i tyle. Bo z tym w Polsce powinien trzyma膰, ale Niemcy - nie. Ale kiedy艣 razem b臋d膮. Tak to jest z bli偶niakami - razem powinni by膰. Nie rozdziela sie bli偶ni膮t bo si臋 pierdol膮 umys艂owo i to jest prawda. Na w艂asnej sk贸rze to prze偶y艂am :(

Udost臋pnij ten post

baobab i s艂on - doskonale - nalezy ci sie sta艂a praca. Hiena i palma to nie za bardzo pasuje. Hiena to 2 zwierz臋ta s膮 w sumie i co to jest? Pot臋pienie wieczne i tyle. Nie mo偶e by膰 2 zwierz膮t. Chyba to jest pot臋pienie. Du偶a ro艣lina jest OK. Chocia偶 - ale z ro艣liny jest sta艂a praca, zwierz臋cia nie musi by膰 cho膰 powinno i ma si臋 zgadza膰? Sk膮d to jest? Z TRADYCJI. Nasza wiara to Pismo 艣wi臋te i Tradycja i to jest TRADYCJA i tyle. Tego nie ma w Pi艣mie 艣wi臋tym i tyle.

Udost臋pnij ten post

Bardzo 艂adnie pasuje - nalezy Ci sie sta艂a praca. I tyle. A mnie nie - bo nie mam ani ro艣liny ani zwierz臋cia - cho膰 ro艣lin臋 mam , ale jakby nie ode mnie. WCI艢NI臉TO MI J膭 SI艁膭 偶e tak napisz臋. Czyli nied艂ugo koniec 艣wiata i tyle. 呕e mam o t臋 ro艣lin臋 sta膰 bo po mnie i tyle. Bo nie mia艂am racji w 1 sprawie i mia艂am si臋 modli膰, 偶eby pewna rzeczy si臋 rozwali艂a, a ja powiedzia艂am - a niech sie dzieje co chce. Mia艂am sie modli膰 i robi膰 tak, 偶eby to si臋 nie wydarzy艂o i tyle. BY艂am g艂upia. Za to postanowi艂am tym bardziej pokutowa膰 i chodzi膰 obleczona w wory. Bo nie mia艂am racji. No ale kto by mi uwierzy艂 wiecie? Ka偶dy by m贸wi艂 - zawi艣cisz, 藕le 偶yczysz. A p贸偶niej mog艂am ju偶 tylko op臋tywa膰 i tyle :( No bo co jeszcze? Sama bym sie zniszczy艂a, a tak wszyscy 偶yj膮. I dalej b臋d臋 op臋tywa膰 niech no tylko dostan臋 rozgrzeszenie bo jak mam op臋tywa膰 to tylko tak dalej. Po to ju偶 tylko dostan臋 rozgrzeszenie i tyle. Mo偶e te偶 za to go nie mam , 偶e wrog贸w op臋tuj臋? Ale nie umiem wyrzuca膰 z艂ych duch贸w - to do ksi臋dza. Czy dadz膮 mi rozgrzeszenie czy nie - musztarda po obiedzie. Dadz膮 - op臋tuj臋 nast臋pnych debili, nie dadz膮 - te偶 maj膮 grzecha i tyle. Ich sprawa nie? Pewnego dnia b臋d膮 tylko rodowody wecie - no bo kurde wiecie - ale ludzie, nie? :( A PRACA? Wariaci i tyle :( Byleby im by艂o dobrze. Teraz ju偶 wiecie sk膮d s膮 rodowody?

Udost臋pnij ten post

T膮 ro艣lin膮 jakby wiecie JA mam stac o zaw贸d stolarza. Bo wiecie - to nie jest powo艂anie. I musieliby艣cie wiedzie膰 czemu 艣w. J贸zef zosta艂 stolarzem. Dos艂ownie. To si臋 mo偶na domy艣li膰 i tyle. I tak by艂 nie do ogrania i nie musia艂 si臋 偶enic - ju偶 pomijaj膮c ci膮偶臋 i tyle. Jakby tam kt贸r膮艣 w ci膮偶臋 wp臋dzi艂. Nie musia艂. Ale si臋 o偶eni艂 i tyle. I to jest bardzo skomplikowane. No w ka偶dym razie co sobie ON UMY艢LI艁 to tak by艂o i tak pasowa艂o mi臋dzy 呕ydami, ale czy on my艣la艂 dobrze? A w Ewangelii pisa艂o, 偶e Pan Jezus by艂 mu pos艂uszny bo? Mu uratowa艂 偶ycie i tyle. Jak by艂 malutki. I to jest bardzo skomplikowane bo gdyby nie ten pow贸d to by umarli z g艂odu w tym Egipcie. A tak si臋 modlili i jako艣 prze偶yli. I tyle. Bo si臋 przyzna艂 co wymy艣li艂. Ale jak si臋 mu przy艣ni艂o 偶e ma wraca膰 to zaraz z powrotem i tyle. Istny 呕yd i tyle. I koniec.

Udost臋pnij ten post

Powiem wam, 偶e WIEM, ze mi臋dzy 呕ydami do dzi艣 jest BARDZO WIELU MORDERC脫W i DLATEGO s膮 nie do ogrania a nie z powodu ,偶e tak wierz膮. No to te偶 no ale w co oni tam wierz膮? W to co widz膮. I tyle. Tam trzeba uwa偶a膰 jak tu w Polsce - co krok morderca. Mo偶e tam kiedy艣 dojad臋 i sama sie o tym przekonam. I wiecie jak si臋 ogrywa morderc臋? IMIENIEM. I tylko tak. Dop贸ki nie znasz imienia, a wiesz, 偶e jest morderc膮 - nie zagra偶asz mu, ale znaj膮c imi臋 bardzo mu zagra偶asz i mo偶e ci臋 zabi膰. Dlatego ja znam wielu morderc贸w i nawet bym tam z nimi w interesy wesz艂a, ale imionami nie nale偶y si臋 ich interesowa膰 bo sie mog膮 poczu膰 zagro偶eni i ZABIJ膭 znowu. Tacy s膮 mordercy i WSZYSCY powinni siedzie膰. Wszyscy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgfdfghjhgfdeswdfg
My艣l臋 sobie tak o co tu chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIe wiem o co chodzie ale...
Nie wiem o co chodzi ale smieszny temat :D :D Skunks i wierzba

Udost臋pnij ten post