Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co wy powiecie

czy taka fryzura jest oryginalna albo ekstrawagancka?

Polecane posty

Gość aaaaafasgsadfas
Mi się tak obcięte dziewczyny nie podobają-nie wiem co to teraz za moda że sobie tak wygalają z boku a zostawiają górę długą.Jak dla mnie to nie jest atrakcyjna fryzura u kobiety/dziewczyny. Takie jest moje zdanie :P

Gość urocza czarownicaaa
nie podoba mi sie, to fryzura dla kogos kto ma bardzo geste wlosy lub krecone, bo jak cha to zaczesza wlosy na to wygolone i jest ok a jak masz zwykle wlosy to bedzie i tak widac,

Gość hmnhmjbhkjk
o masakra....autorka zadaje pytanie czy fryzura jest oryginalna a jakis tepak odpisuje ze nie jest atrakcyjna czemu polacy sa tacy tepi? ja uwazam ze fryzura jest oryginalna a oryginalana nie znaczy atrakcyjna zacznijcie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!

Gość hmnhmjbhkjk
kolejny tepak!!! co ma oryginalnosc do atrakcyjnosci fryzury? oryginalny [wym. or-y-gi...] samoistny, swoisty, nie będący naśladownictwem, autentyczny; nie oparty na wzorach; tworzący samodzielnie; niezwykły, osobliwy, rzadki; dziwaczny, ekscentryczny.

Gość matteuciaa
mi tez sie podoba ta pierwsza

Czy oryginalna? Już nie, bo coraz więcej kobiet zaczyna golić włosy z jednak strony. Ale na pewno charakterystyczna.

Gość rarauna
oryginalna - tak ale nie jest odpowiednia dla każdej osoby, nie dla każdej buzi, jeśli o takiej myślisz, to zastanów się jeszcze:)